Pretresljivo odkritje Demi Lovato: Droge so uničile moje možgane (Video)

Posledice preteklih dejanj bo Demi Lovato nosila vse življenje.

18.2.2021 ob 8:30 | Foto: Reuters, You Tube, Instagram | Avtor: M. FL.

Pretresljivo odkritje Demi Lovato: Droge so uničile moje možgane (Video)

Včeraj je bil na You Tubu premierno predstavljen napovednik dokumentarnega filma z naslovom Demi Lovato: Dancing with the devil (Demi Lovato, ples s hudičem), ki bo v celoti na ogled 23. marca. V njem pevka odkrito pripoveduje o skoraj usodnemu odmerku drog, zaradi katerega je leta 2018 pristala v bolnišnici:

"Doživela sem tri možganske kapi in srčni zastoj. Zdravniki so dejali, da imam pred seboj še od pet do deset minut življenja. S posledicami se soočam še danes, moji možgani so trajno poškodovani. Ne morem voziti avta, kajti pred očmi se mi pojavljajo temne lise," je med drugim zaupala pevka in dodala: "Dolgo, dolgo časa sem imela težave z branjem. Zame je bil velik dosežek, ko sem končno lahko po dveh mesecih prebrala knjigo. Sprva je bil moj vid preveč meglen."

Soočam se z veliko posledicami in občutek imam, da so tu zato, da me vedno znova opominjajo, kaj bi se lahko zgodilo, če bi znova zatavala v temo. Zato sem hvaležna zanje, tako kot sem hvaležna za dejstvo, da sodim med ljudi, ki so jo dokaj poceni odnesli."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofie✨ (@_lovatic4everr_)

Pevka je v pogovoru za Pepole povedala tudi, da v življenju ne glede na vse, ne bi spremenila ničesar:

"Vse, kar se mi je zgodilo, se mi je očitno moralo zgoditi. Tako sem se naučila vsega, kar sem se morala naučiti. Bilo je boleče potovanje, in ko včasih pogledam nazaj, sem žalostna zaradi bolečine, s katero sem se morala spopadati, a ničesar ne obžalujem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

"Danes sem ponosna nase in na osebo, kakršna sem postala. Ponosna sem, da bodo ljudje videli mojo zgodbo in hvaležna sem za vse, ki sem jih imela ter jih še imam ob strani."

V filmu svojo plat zgodbe pojasnjujejo Demini prijatelji in člani družine. Med drugimi njena mama, očim in sestra, ki so odkrito spregovorili, kaj so doživljali pred, med in po pevkini hospitalizaciji. Nastopa tudi Elton John: "Ko si mlad in ko si slaven, je težko."

"Vse, kar človek potlači v sebi, nekoč izbruhne na plano," opozarja Demi. Zgodba se dotika tudi razmerja in preklicane zaroke z Maxom Ehrichom, v njem pevka razkriva vse ozadje zasvojenosti:

"Niso bile le droge in alkohol. Svoje so dodale še pretekle travme in pritiski, ki sem jih doživljala v svetu zabavljaštva."

Zakaj se je odločila povedati resnico iz prve roke?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

"Zadnjih nekaj let sem slišala vse mogoče zgodbe o sebi in o mojem zasebnem življenju. Hotela sem enkrat za vselej razkriti resnico. To si moji oboževalci zaslužijo. Kajti dobro vem, da bom le, če bom odkrita, lahko ustvarjala glasbo, ki bo pustila pečat in bo nekaj spremenila. To je moj glavni namen.

Sem ustvarjalka, ki ji je mar za skupnost. Za mojo ožjo skupnost in za cel planet. Vedno želim pomagati, tudi tako, da odkrito govorim o vsem, kar se je zgodilo meni."

Preberite še: Naš pa že ni tak … Slaba in nevarna tolažba (Piše: Mateja)

Morda vas zanima tudi: Zvezdniki o mentalnem zdravju: od bipolarne motnje do motenj hranjenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)