Kdo je oče otroka noseče pevke Rihanne?

Naj gre za njegove videospote, objave na instagramu ali za modne podvige, o raperju z umetniškim imenom ASAP Rocky se te dni veliko govori. Glavna, z njim povezana novica seveda je, da z Rihanno pričakujeta otroka.

3.2.2022 ob 10:02 | Foto: Yuriko Nakao/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kdo je oče otroka noseče pevke Rihanne?

V svoji karieri je dal že več intervjujev, tu je deset najbolj zanimivih dejstev o pevcu s pravim imenom Rakim Athelaston Mayers  rojenemu 3. oktobra 1988, ki so jih zbrali na spletni strani Highsnobiety.

Misli, da je LSD terapevtski

Ni veliko zvezdnikov, ki bi odkrito govorili o uživanju drog. A kot pravi Rocky, je jemanje LSD-ja zanj nekaj, kar je tesno povezano z njegovim ustvarjanjem.

Prejšnji mesec je v intervjuju za Billboard priznal: "Pomaga mi spopadati se z življenjem. To počnem, odkar sem prišel v glasbene vode. Ljudje se o tem bojijo govoriti. A meni pomaga pri ustvarjanju."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asap Rocky (@asaprockying)

Prepričan je, da so slavni uničili modo

Rocky sovraži, kot jim pravi sam, pozerje.  Zlasti, ko gre za modo. V intervjuju za Fast Company je pevec povedal: "Če vprašate mene, so slavni in znani uničili modo. Včasih sem veliko pozornosti namenjal temu, kaj imam oblečeno, nato so moje priljubljene znamke začeli kupovati in nositi največji pozerji iz sveta slavnih z obupnim okusom.

Sedaj mi ni več mar, katero znamko, če sploh, oblečem."

Rad ima ženske

Velik del navdiha za glasbeno ustvarjanje prihaja iz njegove ljubezni do žensk. Takole je povedal v intervjuju za Complex:

"Do žensk sem zelo strasten. Vedno iščem načine, kako to strast prenesti v glasbo. Če ne razumejo mojega sporočila, pripravim zanje nekaj posebnega. … ljubim ženske."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A$AP ROCKY (@flvckito)

Sebe primerja z Alahom

Raperji radi poudarjajo, kako pomembni in posebni so. A primerjati sebe z bogom? To je res malo pretirano. Ali pa ne … 

Ko je za Rocky za GQ pripovedoval o  albumu z naslovom At.Long.Last.A$AP je opozoril na besedo, ki jo tvorijo začetnice: ALLA, kar je slengovski izraz za Alaha.

Je oboževalec Harryja Potterja

Sebe rad primerja s priljubljenim čarovnikom: "Čarobna palica izbere tebe in ne ti čarobne palice.  Moraš se prepustiti in velikokrat stopiti iz cone ugodja. Tako to je."

Obožuje Kanyeja

Ne skriva ljubezni do Kanyeja Westa. Za #CRWN je pojasnil: "Mislim, da je Kanye doživel veliko udarcev, a končno se stvari obračajo na boljše.

On in njemu podobni so tlakovali pot umetnikom, kot sem sam. Brez njega ne bi bil tu, kjer sem. Lagal bi, če bi rekel, da mi že kot najstniku Kanye West ni bil všeč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyethegoatwest)

Je samo običajen fant

Ali to hoče verjeti. Kakorkoli, kot trdi sam, je dokaj normalen. "Veste, česa ne maram poslušati' On nastopa, on je čeden, on je s tisto punco," je pripovedoval za USA Today.

"Ne potrebujem pozornosti. Sem čisto običajen fant, moški."

Hvaležen je za prijatelje

Leta 2015 ga je pretresla smrt prijatelja in člana skupine ASAP Yamsa. Čeprav čas res celi rane, se je Rocky težko soočal z izgubo. Pri tem so mu pomagal prijatelji: "Ob sebi sem imel dobre ljudi. Resno, nisem preboleval izgube, prebolevali smo izgubo," je povedal za #CRWN.

"Ko trpiš je najbolje imeti ob sebi ljudi, ki te razumejo in dobro vedo, o čem govoriš. To je res dober občutek."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIBES (@vibesnocap)

Ne mara deklet, ki pretiravajo z ličili

Nobenega dvoma ni, da med nastopi izstopa po svojem videzu, a ko gre za običajno življenje, prisega na naraven videz in ne na pretiravanje z ličili. "Težko je verjeti, a ličila so nekaj najslabšega za kožo. Raje imam naravno. Raje imam resnično. Navajen sem normalnega življenja. Vsi smo ljudje, vsi hodimo na stranišče, vsi krvavimo, vsi se smejemo, vsi jočemo.

Ličila so le umetno izražanje sebe, če me vprašate," je povedal za The Coverteur.

Ena izjema? "Rdeča šminka. Ja, rdeča šminka je okej. Čeprav, moram priznati, ni najboljša za poljubljanje. Kajti na fantih pusti sledi"

Rihanna je zanj tista prava

Že dolgo, preden je novica postala uradna se je sicer namigovalo, da sta Rocky in Rihanna par.

Zadnje čase so bila vse glasnejša tudi ugibanja,  ali je ona v veselem pričakovanju, o čemer ni več dvoma: pevca bosta letos postala starša. Njuna ljubezen se je razvila iz sprva tesnega prijateljstva, za GQ pa je raper Rihanno opisal kot ljubezen svojega življenja: "Mislim, da ko veš, veš. Ona je tista." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by asaprih (@asaprihdaily)

Preberite še: Rihanna je odkrito spregovorila o svoji teži. Kaj se lahko od nje naučiš?

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston o nosečnosti, pričakovanju dvojčkov in dvojnih družbenih merilih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)