Porušeno zaupanje ali resničen razlog za razhod Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza

Zagotovo se vsem oboževalcem Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza poraja vprašanje, zakaj se je razšel en najslavnejših parov.

16.4.2021 ob 8:50 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Porušeno zaupanje ali resničen razlog za razhod Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza

Čeprav sta ste Jennifer Lopez in Alex Rodriguez razšla že pred nekaj dnevi, sta novico o razhodu javno objavila včeraj, 15. aprila, piše E.  

Tako sta zapisala v skupni izjavi: "Spoznala sva, da se bolje razumeva kot prijatelja in upava, da bova to tudi ostala … Nadaljevala bova skupno delo in drug drugega podpirala pri najinih projektih."

Govorice o tem, da se J.Lo in A-Rod razhajata, so sicer zadnji mesec postajale vse glasnejše, vendar jih je par utišal z izjavo, da njuna zveza ni končana, da pa se trudita reševati nekatera nesoglasja.

Nekdanji nogometaš je tedaj celo obiskal zaročenko, ki trenutno v Dominikanski republiki snema nov film. Vse z namenom, da bi rešila zvezo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

A očitno se ni izšlo ter sta pred nekaj dnevi zaključila skupno zgodbo.

Kaj pa je dejansko napeljalo k temu?

Vir blizu para je za medije povedal, da je Alex že lep čas slutil, da bo do razdrtja zaroke prišlo, saj naj J.Lo že nekaj časa ne bi bila srečna.

Drugi vir je zadeve komentiral takole: "Ko je enkrat zaupanje porušeno, ni poti nazaj. Jennifer ne obžaluje odločitve, saj ve, da bo Rod še vedno del njenega življenja, le da bo v njem igral drugačno vlogo."

Besede namigujejo na prijateljevanje Rodrigueza s 30-letno zvezdnico resničnostnih oddaj Madison LeCroy, ki naj bi bilo en od vzrokov za težave med zaročencema, čeprav je Madison govorice zanikala in ob novici o razhodu obema zaželela vse najboljše v nadaljnjem življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison LeCroy (@madison.lecroy)

Bivša zaročenca ostajata v dobrih odnosih ter bosta zaradi skupnih projektov in naložb v preteklosti ostala povezana tudi na poslovnem področju. Za Jennifer je odločitev dokončna, se pa zdi, da Alex še vedno upa, da bosta nekoč znova par:

"On spoštuje njene želje, a močno upa, da bosta nekoč znova skupaj," je celotno zadevo komentiral tesen prijatelj Alexa in dodal: "Pripravljen je storiti vse, da bi osrečil Jennifer."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Alex in Jennifer sta se začela sestajati leta 2017 in se dve leti kasneje zaročila. Zaroko sta potrdila z dih jemajočim, skoraj dva milijona dolarjev vrednim prstanom. V štirih letih zveze so se zbližali tudi njuni otroci iz preteklih zakonov. V izjavi, s katero sta potrdila razhod, sta izrecno poudarila, da želita njunim otrokom vse najboljše.

Ona ima iz nekdanjega zakona z Marcom Antonijem 13-letna dvojčka Emmo in Maxa Muñiza, njemu pa sta se v zakonu z bivšo soprogo Cynthio Scurtis rodili sedaj 16-letna Natasha in 12-letna Ella Rodriguez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Preberite še: Jennifer Lopez o poroki: Je sploh smiselno vztrajati?

Morda vas zanima tudi: Jennifer Lopez v karanteni: Nihče si ni želel, da bi se to zgodilo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)