Poglejte, kaj bo spet skuhala Rihanna

Očitno je izjave oboževalcev, da so lačni njenih novih skladb, vzela preveč dobesedno.

25.8.2020 ob 5:40 | Foto: Eduardo Munoz/Reuters | Avtor: P. Pa.

Poglejte, kaj bo spet skuhala Rihanna

Rihanna že dolgo ni več le glasbenica. V zadnjih letih se je uveljavila predvsem v poslovnem svetu, kjer se vse, česar se dotakne spremeni v zlato. Po uspešni liniji Fenty in sodelovanju s Pumo, se je Rihanna podala v svet spodnjega perila, ličil in kozmetike. A nekaterim njenim zvestim oboževalcem in sledilcem je na misel padlo, da to za Rihanno še ni dovolj. Enemu izmed njih je namreč uspelo odkriti, da je njeno podjetje registriralo znamko, ki naj bi se ukvarjala s kuhinjskimi pripomočki.  

Na twitterju so razkrili, da je Rihannino podjetje Roray Trade LLC registriralo znamko Sorry, I'm booked. Pod tem imenom naj bi prodajali kuhinjske pripomočke, jedilni pribor, kuhinjsko posodo in tudi publikacije,  v katerih naj bi predstavljali kulinarične teme.

Na spletni strani jayblessed pa so zapisali, da bo RIhanna, ki je znana po tem, da rada dobro je, izdala kuharsko knjigo s karibskimi recepti. »Rihanna je bila od nekdaj ljubiteljica dobre hrane in med karanteno se je domislila, da bi izdala svojo kuharsko knjigo, v katero bo vključila tudi svoje najljubše karibske recepte. Ena izmed idej je tudi ta, da bi ob tem ponudila še svoje kuhinjske pripomočke. Že večkrat je namreč dokazala, da ni le uspešna glasbenica, temveč tudi prodorna podjetnica. Njeni najožji sodelavci so prepričani, da bi šlo lahko za naslednjo veliko uspešnico.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gamaliel Hasani Ali (@ghasanig369) on

Za kaj točno gre, še ni znano, a sodeč po odzivih so njeni oboževalci navdušeni. »Prosili smo jo naj nas nahrani, a očitno je mislila, da govorimo o hrani,« je zapisal eden izmed njenih oboževalcev.

Preberite še: Končno se je javila Rihanna in svoje oboževalce razveselila z …

Morda vas zanima tudi:  Rihanna na prvem selfiju v 2020 pokazala tisto, kar praviloma skriva


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)