Znana Slovenka navdušila z nosečniško fotografijo: sledilci so ponoreli (FOTO)

Bodoča mamica Patricia Pangeršič se je ravnokar vrnila z dopusta in požela val navdušenja ob objavi nenavadne nosečniške fotografije.

22.12.2022 ob 9:10 | Foto: Instagram | Avtor: P. K.

Znana Slovenka navdušila z nosečniško fotografijo: sledilci so ponoreli (FOTO)

Življenje Patricie Pangeršič je bilo v zadnjih letih zelo razgibano. Od osebne trenerke do vplivnice, ki je postala tudi femme fatale.

Ves ta čas ji ob strani stoji fant Tilen Šelih, s katerim sta se že zaročila, gradita si nov skupni dom, zdaj pa je pred njima prelomnica v življenju, na katero sta dolgo in nestrpno čakala: postala bosta starša.

Še pred velikim dogodkom, ki naj bi se zgodil marca, sta se zaljubljenca odpravila na sanjsko potovanje. Obiskala sta Maldive in si tam nabrala nove energije, ki jo bosta kot novopečena starša zagotovo potrebovala.

Po dopustu pa je imela simpatična Patricia prvo nosečniško fotografiranje in končni izdelki so res dih jemajoči. Pod objavljeno fotografijo so se vsuli komentarji in nekateri sledilci celo trdijo, da je to najbolj izvirna fotografija s trebuščkom, kar so jih kdaj videli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Kljub številnim uspehom v zadnjih mesecih pa se leto 2022 za Patricio ni začelo najbolj rožnato, saj jo je doletela tudi težka življenjska preizkušnja – doživela je namreč splav. 

Kljub temu, da je bila rana še čisto sveža, se je takrat odločila, da o tem javno spregovori. Tudi v pogovoru za Mično je razkrila, kako je prebrodila to težko življenjsko preizkušnjo.

Preberite še: Arijanna (Sanjski moški) v intervjuju razkrila resnico o zgodbi z nekdanjim fantom

Morda vas zanima tudi: Znani Slovenec iskreno o starševstvu: »Izogibajte se ljudi, ki so polni nasvetov«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)