Odlična novica za ljubitelje Briljantine: kmalu na male zaslone prihaja serija, ki bo navdušila vse

Dogajanje je postavljeno v leto 1954, serija pa bo zasnovana kot muzikal.

25.2.2023 ob 10:05 | Foto: Promo | Avtor: N. B.

Odlična novica za ljubitelje Briljantine: kmalu na male zaslone prihaja serija, ki bo navdušila vse

Spomladi na male ekrane prihaja prava poslastica za ljubitelje kultne Briljantine. Le kdo se ne spomni skupine deklet v rožnatih jaknah, ki so se poimenovale »Pink ladies«? Predhodnice legendarnih Rizzo, Jan, Marty, Frenchy in Sandy se po več desetletjih vračajo v seriji Grease: Rise of the Pink Ladies, ki bo luč sveta ugledala 6. aprila.

Kot pove že ime serije, se bo dogajanje vrtelo okoli rožnatih deklet, zasnovana pa je kot muzikal. Dogajanje je postavljeno v leto 1954, štiri leta pred izvirnim filmom. Preden je v šoli Rydell High zavladal rokenrol, posledično pa je bila »glavna« na šoli fantovska skupina T-Birds, se štiri dekleta zabavajo po lastnih pravilih in ustvarijo vzdušje, ki bo dogajanje na šoli spremenilo za vedno.

V novi Briljantini ne bo manjkalo glasbe, prav tako ne elementov komedije. V seriji igrajo Marisa Davila kot Jane, Cheyenne Isabel Wells kot Olivia, Ari Notartomaso kot Cynthia, Tricia Fukuhara kot Nancy, Shanel Bailey kot Hazel, Madison Thompson kot Susan in Johnathan Nieves kot Richie.

Serija Grease: Rise of the Pink Ladies je zasnovana za Paramount+, od 6. aprila pa jo bo mogoče spremljati na platformi SkyShowtime. Ustvarila jo je Annabel Oakes, režiserka Netflixove uspešnice Atypical. 

Oglejte si napovednik stvaritve, ki bo zagotovo navdušila širše občinstvo po svetu:

Preberite še: To je najbolj ljubka pričeska te sezone

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najmodrejših žensk zodiaka (poglejte, katera je prva)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)