Oboževalci norijo od navdušenja, tako se nadaljuje evrovizijska ljubezenska saga

Tix in Efendi sta menda zaljubljena do ušes. Efendi razmišlja celo o selitvi in že sliši poročne zvonove.

3.6.2021 ob 10:30 | Foto: GettyImages | Avtor: P. Pa.

Oboževalci norijo od navdušenja, tako se nadaljuje evrovizijska ljubezenska saga

Oči evrovizijskih oboževalcev po letošnji evroviziji niso uprte le v vroče rockerje, ki so letos slavili v Rotterdamu, temveč so pozorne tudi na dogajanje med Norvežanom TIXom in Azerbajdžanko Efendi, ki sta se med evrovizijsko dogodivščino na Nizozemskem strastno zaljubila. Čeprav se je sprva zdelo vse skupaj zgolj šala in dobra PR poteza norveške in azerbajdžanske ekipe, se kaže, da ni tako. Vse bolj se zdi, da sta glasbenika do ušes zaljubljena, govori se celo o selitvi, nekateri pa tudi slišijo poročne zvonove.

Efendi je v poevrovizijskem intervjuju za azerbajdžanski Sputnik dejala, da če bo potrebno, da se je pripravljena za TIXa preseliti na Norveško, omenjala je celo poroko.

Šla bo tja, kjer bo njen mož

»Če sem povsem iskrena, najprej nisem jemala resno vse te pozornosti, ki mi jo je Tix namenjal. Nisem razumela, kaj se dogaja. Na Evrovizijo sem šla po zmago, ne po fanta. Tja sem odšla s popolnoma drugačnimi nameni, a mi je usoda namenila drugo darilo. Po koncu tekmovanja sem izvedela, da je še pred prihodom na Nizozemsko posnel več posnetkov, ki so bili namenjeni meni, pa tega nisem vedela. Povabila sem ga v Baku in zelo rad bi spoznal moje starše. Ne vem pa še, ali se bom poročila z njim. Ko sva se v Rotterdamu poslovila, mi je nadel zlato zapestnico in rekel, naj ga nikar ne pozabim in naj počakam nanj,« je razkrila Efendi in v nadaljevanju povedala še, da govorita vsak dan in da je nekoliko zaskrbljena, saj tam število okuženih s koronavirusom narašča. »Pogovarjava se, se navdihujeva in spodbujava drug drugega. Če bi prišlo do poroke, bi se najverjetneje preselila na Norveško. Tam, kjer bo moj mož, tam bom tudi jaz,« je še dejala.

Trenutno Tixa od Efendi ločujejo zaprte norveške meje, ki mu onemogočajo, da bi prišel v Baku. »Malo bova morala počakati, da se to konča, ali pa se bova morala dobiti na nekem nevtralnem teritoriju,« je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EFENDI (@efendi_music)

30-letna pevka je spregovorila tudi o tem, kaj si o vsem skupaj mislijo njeni starši. »Mama meni, da je bolje, da me pri vsem skupaj podpira, kot pa da mi zvezo prepoveduje. Prepovedan sadež je namreč še bolj mamljiv in takrat lahko pride do napačnih odločitev. Moji starši so mi vedno stali ob strani.« Podpirajo tudi njeno idejo o morebitni selitvi na Norveško. »Takšno je pač življenje. Če želiš nekaj doseči, je povsem normalno, da se na tej poti srečaš tudi z ovirami, na katere sem pripravljena.« Povedala je še, da še nikoli ni bila na Norveškem in da si zelo želi videti severni sij. »Vse sem že videla na fotografijah, ki mi jih je poslal Andreas. Zdaj se učim o njegovi kulturi, on pa o moji.«

Nori na Efentix

In kako se je vse skupaj sploh začelo? Andreas Andresen Haukeland (TIX) je med novinarsko konferenco v ozadju zaslišal vajo Azerbajdžanske predstavnice in zraven divje zapel. Nato je priznal, da je zagledan vanjo in ji začel pošiljati darila, rože in jo na koncu povabil na zmenek. Mediji so razkrili, da sta se menda sestajala vsak dan, na koncu pa so padali tudi poljubi. Oboževalci so jima nadeli ljubko ime Efentix in upali, da se njuna evrovizijska romanca ne bo zaključila z vkrcanjem na letalo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIX (Andreas Haukeland) (@tixmusic)

Da bi njuna ljubezenska zgodba imela srečen konec, si želijo številni Tixovi oboževalci, ki je pred odhodom na Evrovizijo razkril, da ga zaradi Tourettovega sindroma nobeno dekle ne bo ljubilo. »Spomnim se, da sem mami pred časom dejal, da mislim, da nikoli ne bom imel dekleta. Da me zaradi tikov nobena ne bo ljubila in imela rada. Mami sem rekel, da mislim, da na žalost ne bom imel otrok in da mi očitno ni namenjeno. Res sem dolgo bil prepričan v to, da mi nikoli ne bo uspelo najti dekleta. Izkazalo se je, da sem se motil in da so ljudje bolj prijazni kot sem mislil, da so. Dobil sem dekle in potem še eno, kot veste, pa zdaj delam na tem, da bi dobil dekle iz Azerbajdžana,« je dejal v spletnem intervjuju in hitro spremenil temo.

Preberite še: Evrovizijska ljubezenska saga, o kateri govori ves svet

Morda vas zanima tudi: Kdo so Måneskin, rockerji, zaradi katerih ženske padajo v trans


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)