O novem dekletu Brada Pitta krožijo res čudne govorice

Kot pišejo skoraj vsi mediji tega sveta, ima Brad Pitt novo dekle. A če gre verjetni govoricam, je tale zveza precej posebna.

12.9.2020 ob 5:50 | Foto: Ken Ishii/GettyImages | Avtor: E. N.

O novem dekletu Brada Pitta krožijo res čudne govorice

Brad Pitt velja za enega najbolj zaželenih moških na svetu. Hollywoodski žrebec, ki se sicer lahko pohvali s kar dolgim seznamom lepih deklet, med katere seveda sodita tudi dva njegova neuspešna zakona z igralkama Jennifer Aniston in Angelino Jolie, pa naj bi bil spet sveže zaljubljen.

Skoraj ne mine teden, da se Brad ne bi pojavil na naslovnicah svetovnih medijev. Zaradi njegovega videza in zavidajoče hollywoodske kariere so slednji namreč vedno ugibali, katera bo njegova naslednja izbranka. In če se je do sedaj veliko pisalo o njegovih bivših dekletih, v teh dneh lahko spremljamo razcvet nove ljubezenske zgodbe.

Nova izbranka Brada Pitta je, kot smo že vajeni, nova uspešna lepotica. Tokrat pa je namesto igralke očitno osvojil manekenko. Šlo naj bi za supermodel nemškega rodu, ki sliši na ime Nicole Poturalski in je že krasila mnoge naslovnice modnih revij. Prvi odziv medijev na paparazzi fotografije zaljubljenega para pa je bil seveda nadvse odmeven. »Kako je podobna Angelini Jolie!« in »Bradovo dekle spominja na Angelino v mladih letih!«, so se glasili naslovi člankov. In treba je priznati, da niso pretiravali. Nico, kot jo kličejo mnogi, ima namreč modre oči in zelo podobne obrazne poteze, kot njena predhodnica Angelina.

Mediji so se seveda takoj lotili temeljite raziskave in izbrskali kar nekaj pikantnih podrobnosti o nemški manekenki. Celo takšnih, ki jih ne bi pričakovali. Seveda je jasno, da ima vsak človek svojo preteklost, a Nico naj bi bila poročena in že imela otroka. Si predstavljate, da je Brad od vseh žensk tega sveta izbral ravno zasedeno dekle?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on

27-letnica naj bi namreč bila že zaobljubljena precej starejšemu gospodu, Rolandu Maryju, ki naj bi ga Brad spoznal že pred dobrim desetletjem. 68-letni poslovnež in milijonar, ki med drugim lastnini tudi restavracijo v Berlinu, kjer je spoznal Nico, ga je namreč celo povezal s svojo mlado ženo. Roland se sicer lahko »pohvali« že s petimi zakoni, z Nicole pa ima poleg štirih z drugimi ženskami, tudi sedemletnika, ki sliši na ime Emil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on

No, med Bradom in Rolandom naj ne bi bilo nobenih napetosti, saj je milijonar znan po precej odprtem pogledu na zakon. Z Nicole naj bi imela popolnoma odprto razmerje in preden je spoznala Brada, naj bi se manekenka dobivala tudi z drugimi moškimi mlajše starosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Your Love Code (@your_love_code) on

O zvezi Brada Pitta in Nicole Poturalski se bo tako gotovo še veliko pisalo, seveda pa vse zanima, kako se bo ljubezenska zgodba razpletla. Pred dnevi je Brad manekenko povabil na zmenek v Francijo, med katerim sta obiskala tudi grad Miraval, ki je bil leta 2014 prizorišče poroke igralca z Angelino Jolie. Mediji pišejo, da je bila Jolieva besna, ko je videla fotografije zmenka, saj je tam poleg poroke preživela veliko časa njunega zakona. Zakonca Jolie-Pitt sta namreč grad kupila skupaj leta 2008 in naj bi se še vedno na sodišču bojevala, komu bo pripadel po ločitvi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TenaceMente.com (@tenacementeblog) on

No, če vse skupaj še ni dovolj dramatično, te bo gotovo presenetil še en podatek. Brad je Nico v grad Miraval odpeljal ravno na datum, ko bi moral sicer z Angelino praznovati nesojeno obletnico poroke. Naključje? Tega ne moremo trditi. Gotovo pa gre za dramo, ki se bo še nadaljevala!

Preberite še: Kdo je čudovita Nicole Poturalski, nova simpatija Brada Pitta

Morda vas zanima tudi: Matthew McConaughey: Za moške je vse veliko lažje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)