Novo poglavje v ljubezenskem življenju Adele

Tuji mediji poročajo, da sta se Adele in Rich Paul zaročila.

1.3.2023 ob 8:55 | Foto: Peter Cziborra/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Novo poglavje v ljubezenskem življenju Adele

34-letna britanska pevka Adele in njen sedem let starejši spremljevalec Rich Paul sta se zaročila, poročajo tuji mediji, kjer navajajo, da o tem priča ogromen diamanti prstan, ki ga je ona znova nosila med svojim zadnjim nastopom v Las Vegasu.

Novica je najprej zaokrožila po zaslugi tabloidnega portala Deux Moi, kjer citirajo zanesljiv vir.

Pevka in športni agent naj bi za prihajajoče poletje, dve leti potem, ko sta v javnosti razkrila zvezo, načrtovala poroko, zadnjih vesti o zaroki pa ne Adele in ne Rich nista komentirala.

Nazadnje sta bila skupaj v javnosti v začetku prejšnjega meseca na tekmovanju superbowl, kjer sta budno spremljala nastop Rihanne, ki je prav ob tej priložnosti razkrila, da pričakuje drugega otroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Adele praviloma javno ne razgalja osebnega življenja, a ljubezni do Richa ne skriva in je lani poleti v intervjuju za Elle povedala, da si v prihodnosti z njim obeta poroke in tudi naraščaja, v intervjuju za revijo Rolling Stone je svojo zvezo opisala kot neverjetno, srčno in preprostejšo od vseh, v katerih je kdaj koli bila.

Zaljubljenca sta se prvič srečala pred leti na prijateljevi rojstnodnevni zabavi. Njune poti so se tedaj ločile, junija 2021 sta se znova našla in Adele je kasneje pripovedovala, da zveze ni hotela deliti z vsem svetom, saj je želela le uživati v tistem, kar ima.

Ugibanja, da sta več kot le prijatelja, sta vzbudila mesec dni kasneje, ko sta skupaj obiskala finalno tekmo lige NBA, septembra istega leta je Adele romanco potrdila z objavo na instagramu, lanskega maja sta se vselila v skupni dom, kar je ona komentirala z besedami, da od leta, ki je pred nami, veliko pričakuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Britanska pevka je že bila v zakonu s Simonom Koneckijem, s katerim sta kljub ločitvi ostala v dobrih odnosih in skupaj vzgajata desetletnega sina Angela.

Na tesno vez med nekdanjim soprogom in pevko nakazuje dejstvo, da je nagrado BRIT za najboljši album leta, ki jo je lani osvojila za album z naslovom 30, poklonila bivšemu možu, kajti, kot je tedaj povedala v čustvenem govoru, pesmi na njem v bistvu pripovedujejo njuno zgodbo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Album namreč govori o boleči ločitvi od Simona, pesem Easy on Me pa je napisana za njunega sina, ki je imel ob ločitvi staršev veliko vprašanj v smislu zakaj ne moreta živeti skupaj.

Povzeto po portalu Daily Mail Online

Preberite še: To je razlog, zakaj nas Adeline pesmi spravijo v jok (in ne, niso kriva žalostna besedila)

Morda vas zanima tudi: S to fotografijo je Adele potrdila, da je zaljubljena


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)