Adele po osmih letih končno objavila video, s katerim je razveselila oboževalce

Po letih premora se Adele vrača na glasbeno sceno.

6.10.2021 ob 9:45 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters | Avtor: E. N.

Adele po osmih letih končno objavila video, s katerim je razveselila oboževalce

V zadnjih tednih se je v medijih neprestano ugibalo, kaj naklepa pevka Adele. Včeraj pa je z objavo na Instagramu potrdila, da se končno lahko spet veselimo novega albuma. Objavila je namreč kratek izsek novega videospota, spodaj pa pripisala Easy On Me – 15. oktober. Nedvomno gre za skrivnostno napoved novega singla, na katerega smo čakali kar osem let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Spomnimo, Britanka je svoj prvi album izdala pri svojih rosnih devetnajstih letih, naslednjega pri enaindvajsetih, njen tretji pa je izšel pri petindvajsetih. Prav vsi nosijo ime po starosti, pri kateri jih je napisala. Najverjetneje torej lahko pričakujemo album z naslovom 33, saj je pevka v maju praznovala svoj triintrideseti rojstni dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Za svojo glasbo je Adele v preteklosti prejela tudi kar nekaj laskavih nazivov in nagrad. Je ena najbolj uspešnih ženskih glasbenih ustvarjalk na svetu, v svojih 16 letih ustvarjanja pa je prodala več kot 120 milijonov plošč. Je prejemnica devetih nagrad Brit (Brit Awards), zlatega globusa, kar petnajstih grammyjev in celo oskarja. In še bi lahko naštevali, saj je v svoji karieri prejela kar 150 nominacij za nagrade, od katerih jih je osvojila kar 86.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Leta 2012 je Adele pripadla tudi čast, da s svojo skladbo opremi film Skyfall Jamesa Bonda, izziv, ki pripade le redkim glasbenikom. Skratka, simpatična Britanka je v življenju dosegla marsikaj, od pred kratkim pa je tudi sveže zaljubljena. Po dramatični ločitvi od moža in dih jemajoči telesni preobrazbi v preteklih dveh letih je očitno končno spet pripravljena na nove izzive. Glasbene in ljubezenske. Srečnež, s katerim so jo ujeli tudi že v javnosti, je Rich Paul, eden najbolj uspešnih športnih managerjev v NBA, par pa je na fotografijah videti prav simpatično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele & Rich Paul (@adelerichpaul)

Adele je torej nazaj, gotovo se vrača z novo zalogo dobre glasbe, kratek izsek iz novega singla pa si lahko ogledaš spodaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Preberite še: Soigralec Jennifer Aniston: Snemati z njo je bilo resnično mučno

Morda vas zanima tudi: S to fotografijo je Adele potrdila, da je zaljubljena


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)