Novi udarci za Charlene: Albert na srečanju z zanj posebno osebo

Očitno se zadeve v življenju princese Charlene kar nočejo postaviti na pravo mesto.

7.6.2022 ob 3:22 | Foto: Profimedia, Instagram, | Avtor: M. FL.

Novi udarci za Charlene: Albert na srečanju z zanj posebno osebo

Ko se je za trenutek že zdelo, da se zadeve v življenju princese Charlene postavljajo na pravo mesto, so znova udarile slabe novice. Zadnja je povezana z njenim zdravjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by styleforever (@cybilinstyle)

Palača v Monaku je v uradnem sporočilu za javnost zapisala, da je princesa pozitivna na kovid-19 in je zato v izolaciji. A to ni edina težava, ki jo pesti.

Res je, da se je v družbi soproga in otrok pojavila na dirki Formule ena za veliko nagrado Monaka in je dajala vtis srečne žene in mame, vendar naj bi bila resnica po pričevanjih opazovalcev povsem drugačna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello Monaco magazine (@hello_monaco)

"Telesni govor princese Charlene in princa Alberta, kadar nista v družbi otrok, ponuja upravičen dvom v zagotovila, da je v njunem zakonu vse v najlepšem redu," je povedala strokovnjakinja za telesno govorico Judi James. Možen vzrok za napetosti je kaj lahko tesen odnos princa Alberta z njegovim nezakonskim sinom.

25. maja so Alberta in Alexandra Grimaldi-Costa opazili v Nici na kosilu. Alexandre se je rodil leta 2003 in je plod ljubezni med monaškim princem in stevardeso Nicole Costa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grimaldi & Casiraghi (@grimaldicasiraghi)

Knez je bil očetovstvo primoran priznati leta 2005, potem ko mu je Nicole zagrozila s tožbami. Sicer je to drugi Albertov nezakonski otrok, ima namreč tudi hčerko z Američanko Tamaro Rotolo, Jazmin Grace Grimaldi, rojeno leta 1992.

Charlene je soprogu skozi vse škandale stala ob strani, je pa Nicole nekoč izjavila, da je težko sprejela dejstvo, da bo Alexandre del Albertovega življenja.

"Charlene je sinu v odsotnosti Alberta v palači namenila drugo sobo in ga poslala v krilo za zaposlene," je povedala Nicole.

Med okrevanjem princese Charlene, ki je bila zaradi težav z zdravjem leto dni odstotna, se je Albert ponovno zbližal s sinom. Za rojstni dan mu je pripravil celo veliko zabavo, na katero je bila povabljena tudi Jazmin, v tem času je nastala fotografija vseh njegovih otrok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Sedaj je Charlene doma, vendar sodeč po sproščenem kosilu očeta in sina, Albert ne namerava ohladiti stikov z Alexandrom, ljudje blizu princese se zato sprašujejo, koliko lahko ona sploh še prenese.

Povzeto po poratlih New Idea in Express co.uk

Preberite še:  Vrnitev princese Charlene: presenečenje z zelo drzno pričesko

Morda vas zanima tudi: Princesa Charlene prvič po zdravljenju objavila družinsko fotografijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)