Princesa Charlene prekinila molk: to je resnica o njenem zakonu in zdravju

V prvi izjavi za javnost po zdravljenju je princesa Charlene zanikala govorice o težavah v zakonu in razkrila, kako je v resnici z njenim zdravjem.

26.5.2022 ob 10:48 | Foto: Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Princesa Charlene prekinila molk: to je resnica o njenem zakonu in zdravju

Monaška princesa Charlene se je odločila prekiniti molk in pojasnila, kako stojijo zadeve v zakonu s princem Albertom in kako je z njenim zdravjem.

Skupaj s sedemletno hčerko princeso Gabrielle se je udeležila Tedna mode v Monaku in za časopis Monaco Matin povedala, da je njeno zdravje po vrnitvi s klinike v Švici še vedno šibko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Po vrnitvi v kneževino sem vso energijo usmerjala v otroka, soproga in v zdravje. To so bile in so še moje prioritete," je pojasnila in dodala: "Moje zdravje je še vedno šibko in nočem pretiravati. Pot okrevanja je bila dolga, težka in boleča. Sedaj sem mirnejša."

Charlene je veliko pozornosti javnosti zbudila, ko je maja leta 2021 obiskala Južno Afriko in tam zaradi zapletov z zdravjem ostala pol leta. Kmalu po vrnitvi v Monako novembra lani je bila po posvetu z zdravniki in člani družine zaradi ekstremne izčrpanosti sprejeta na zdravljenje na zasebno kliniko v Švici.

Tam je ostala več mesecev, a bila s pomočjo telefonskih in video klicev povezana z družino. Ta jo je vsaj enkrat tudi obiskala, medtem, ko jo je soprog brez otrok obiskal večkrat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coluna Claudia Meireles (@colunaclaudiameireles)

Princesina dolga odsotnost je zbudila nemalo ugibanj in špekulaciji o njenem zakonu z monaškim knezom. Charlene je v pogovoru za časopis naslovila tudi te:

"Bi se radi pogovarjali o ločitvi in mojem novem domu v Švici? Zdi se mi žalostno, kako nekateri mediji širijo takšne neresnice o mojem življenju, o mojem zakonu. Tako kot vsi, smo tudi mi ljudje, ki imamo čustva in šibke točke, le da je naša družina medijsko izpostavljena, zato je vsaka naša težava vsem na očeh.

Skupaj s soprogom sva prebirala te zlobne zapise in se trudila storiti vse, da bi pred lažmi zaščitila otroka. Albert je zaščitnik mene in najinih otrok."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Poudarila je še, da si želi, da bi znova prevzela vse kraljeve obveznosti in se vsem zahvalila za podporo, ki so ji jo izkazovali v času njenega zdravljenja:

"Vesela sem, da sem znova v Monaku z mojo družino. Med odsotnostjo sem prejemala števila pozitivna in topla sporočila, vsem, ki so jih izrazili, se zahvaljujem za podporo."

Povzeto po portalu Fox News

Preberite še: Vrnitev princese Charlene: presenečenje z zelo drzno pričesko

Morda vas zanima tudi: Monaška princesa z največ škandali ni Charlene, ampak ...


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)