Nina Grilc: Še vedno se zbujam z občutkom, da se moram še prebuditi iz sanj

V pogovoru za Šokkast je Nina Grilc spregovorila o življenju brez Marka, treh otrocih, ki ji vlivajo veliko moči in načrtih, s katerimi bo nadaljevala glasbene ambicije.

20.7.2023 ob 6:20 | Foto: Dejan Javornik, Instagram

Slika avtorja - Petra  Kalan Piše:

Petra Kalan

petra.kalan@delo.si

Nina Grilc: Še vedno se zbujam z občutkom, da se moram še prebuditi iz sanj

Nina Grilc je vdova, mama treh otrok, ki odlično obvladuje zasebni in poslovni čas, ob tem pa ohranja lep spomin na pokojnega Marka Grilca, ki je pustil močan pečat med ljudmi in predvsem v deskarskem svetu.

V iskrenem pogovoru je Nina delila svoje misli in občutja, ki so prišla z grozljivo novico o moževi smrti. Od takrat naprej živi za svoje tri otroke Maxxa, Emmo in najmlajšo Alasko, ki je na svet prišla nekaj tednov po tragičnem dogodku.

 

Nina nikoli ni izgubila močne volje in ostala je steber, na katerega so se otroci lahko naslonili. Vedno si je želela družine in z Markom sta ustvarila svoj popolni mali svet. Prizna, da je bil Marko ljubezen njenega življenja, prijatelj, zaveznik in njena opora v težkih trenutkih.

Na vprašanje, ali je s časom, kaj lažje živeti odgovori: »Dvomim, da bo kadarkoli lažje,« in prizna, da se velikokrat zbuja z mislijo, da se mora samo še zbuditi iz groznih sanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Spregovorila je tudi o svojih otroških sanjah, ukvarjanju z glasbo in seveda o ohranjanju spomina na Marka, ki je bil vrhunski deskar in velik človek. Nina se bo te jeseni udeležila Slovenske popevke, uvrstitev na glasbeno tekmovanje pa jo je kar malo presenetila.

Prebertite še: Maja Keuc o zasebnem življenju: Slej ko prej bi te stvari prišle ven

Morda vas zanima tudi: Marjetka Vovk: V naši družini je bil alkohol. Veliko sem preživela.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)