Nikoli lepše: To so znane Slovenke, ki štejejo že petdeset let

Si lahko mislite, da so to abrahamovke?

30.1.2023 ob 8:20 | Foto: Mediaspeed | Avtor: P. Pa.

Nikoli lepše: To so znane Slovenke, ki štejejo že petdeset let

Mnoge svetovne zvezdnice, ki so že zakorakale v 50. leto, dobro skrivajo svoja leta. Zdi se, da petdesetletnice še nikoli niso bile videti tako mladostne, kot so videti danes. A z mladostnim videzom se lahko poleg Hollywoodskih zvezdnic pohvalijo tudi številne Slovenke, ki so v minulem letu praznovale abrahama, ali pa ga bodo v letu, ki prihaja.

Med temi, ki so videti iz leta v leto bolje so mnoge slovenske estradnice. Trenutno je največ pozornosti slovenske javnosti zaradi ločitve deležna Saša Lendero, ki bo okrogli jubilej praznovala avgusta. Brhka svetlolaska svoja leta več kot odlično skriva. Ob pregledu njenih fotografij se nam zdi, da se ne stara.

Pred dnevi je petdesetletnica postala pravnica in nekdanja notranja ministrica – Katarina Kresal. Ko je bila aktivna v politiki, je pritegovala pozornost s svojo brezčasno lepoto in stilom. Kljub temu, da je zadnja leta bolj v ozadju, pa moramo priznati, da pri svojih 50. letih videti naravnost fantastično.

Svečko za petdeseti rojstni dan je v pred kratkim upihnila ameriško-slovenska pevka Hannah Mancini, ki je pred leti Slovenijo zastopala na izboru za pesem Evrovizije.

V minulem letu je petdeseti rojstni dan praznovala ena najboljših slovenskih plesalk – Katarina Venturini. Po sklenjeni tekmovalni karieri je svoje življenje posvetila poučevanju plesa in družini, slovenske gledalke in gledalci pa so lahko njeno eleganco občudovali tudi med spremljanjem šova Zvezde plešejo.

Petdeset let je v letu 2022 praznovala tudi priljubljena voditeljica Oriana Girotto, ki jo bomo lahko od februarja dalje občudovali v slovenskih kinematografih. Takrat namreč na spored prihaja Nekaj sladkega.

Med slovenskimi lepoticami, ki so že upihnile petdeseto svečko na tortici je tudi igralka Tina Gorenjak, ki še danes velja za eno najbolj seksi slovenskih igralk.

Petdesetletnica pa bo letos postala tudi najbolj znana slovenska rdečelaska – Mojca Mavec. Novinarka in televizijska voditeljica že dolga leta velja za eno najlepših, najbolj elegantnih in simpatičnih voditeljic. Njena lepota je brezčasna in tistim, ki jo že dolga leta spremljajo na malih zaslonih, se zdi, da ji leta ne pridejo do živega in da je videti bolje kot kdajkoli prej.

Ob skoku v novo leto pa je petdeseti rojstni dan praznovala tudi najbolj znana slovenska kuharska mojstrica – Ana Roš. Praznovanje njenega rojstnega dne je bilo letos še toliko slajše, saj ga je združila s pravljično poroko.

Preberite še: Saj ni res, pa je! Ta znana Slovenka šteje že petdeset let


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)