Nicole Kidman razkrila zanimive podrobnosti v zvezi z igralko Julio Roberts

Kidmanova je hrepenela po njenih vlogah. Ter igranju z Grantom.

27.10.2020 ob 5:45 | Foto: Pascal Le Segretain, Mark Metcalfe/GettyImages | Avtor: P. K.

Nicole Kidman razkrila zanimive podrobnosti v zvezi z igralko Julio Roberts

Le kdo ne pozna ameriških super zvezdnic Nicole Kidman in Julie Roberts? Znani igralki sta si v preteklosti že delili veliko platno v filmu Skrivnost njihovih oči iz leta 2015, sedaj pa je avstralska igralka razkrila še nekaj sočnih podrobnosti iz preteklosti. Nicole je priznala, da si je tudi sama želela legendarne vloge v filmu Čedno dekle (Pretty Woman), kjer se je proslavila Julia Roberts.

53-letna Nicole je s težkim srcem priznala, da so bili začetki njene kariere zelo težki, saj je bil mnenja, da nima dovolj izkušenj in talenta. Močno si je želela sodelovati tudi v filmu Notting Hill, kjer sta takrat zablestela Robertsova in Hugh Grant.

Prav Hugh je postal njen novi soigralec v seriji Zlom (The Undoing), ki je te dni ugledala luč sveta, in v iskrenem intervjuju za revijo Marie Clarie je Nicole razkrila, da je že zelo dolgo hrepenela po sodelovanju z britanskim zvezdnikom. »Močno sem si želela vloge v filmu Notting Hill, ampak nisem bila dovolj znana in talentirana,« je priznala Nicole.

Ironično pa je Julia pred kratkim priznala, da si prav te vloge takrat ni želela. Za revijo Vanity Fair je povedala, da sta imela z agentom resen pogovor o vlogi Anne Scott, saj se ji je zdela dolgočasna in sprva ni želela igrati. Kasneje se je le premislila in svojemu agentu sporočila, da bo vlogo vseeno odigrala.

Preberite še: Stroge zahteve, ki jih imata Williama in Kate do osebja

Morda vas zanima tudi: Nicole Kidman: Strah me je nenadne smrti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)