Nicole Kidman presenetila s priznanjem iz zakona

Avstralska zvezdnica je razkrila okorne začetke zveze in skrivnost njenega srečnega zakona s Keithom Urbanom.

19.7.2023 ob 9:25 | Foto: Anthony Behar/Reuters, Gettyimages | Avtor: M. FL.

Nicole Kidman presenetila s priznanjem iz zakona

Ko beseda nanese na priljubljene in uspešne zvezdniške pare, ni mogoče zaobiti Nicole Kidman in Keitha Urbana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman & Keith Urban (@nicole_and_keithforever)

V Avstraliji rojena Igralka in na Novi Zelandiji rojen avstralski glasbenik sta poročena že skoraj 15 let in dokazujeta, da kadar se najdeta dve pravi osebi, za par ni ovir.

Spoznala sta se leta 2005 na tako imenovanem G'Day USA gala, avstralski prireditvi v Združenih državah Amerike.

Leta 2017 se je sedaj 56-letna Nicole kot gostja v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres takole spominjala njunih, ne preveč obetavnih začetkov:

"V hipu sem se zaljubila vanj, a očitno ga nisem zanimala, saj me mesece ni poklical."

55-letni Keith je oklevanje upravičil in v pogovoru za oddajo Interview leta 2018: "Nekdo mi je dal njeno številko, dolgo sem jo nosil v žepu, preveč živčen sem bil, da bi jo poklical. Mislil sem si, da se mi tako ali tako ne bo oglasila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Urban Central (@keithurbancentral)

Glasbenik je dodal še, da tedaj, ko je spoznal sedanjo ženo, ni bil v najboljši koži:

"Imel sem težave sam s seboj, moja samozavest je bila na psu in nisem razumel, kaj bi lahko takšna igralka videla na meni." Na koncu se je vendarle opogumil, jo poklical in sedaj je presrečen, da si je upal.

Ostalo je zgodovina, par se je začel sestajati in vsega skupaj leto kasneje, 25. junija 2006, sta Nicole in Keith stopila v zakon. Na poroki je bilo kar nekaj znanih obrazov z najmanjše celine, med drugimi Hugh JackmanRussell CroweNaomi WattsNeil Finn in drugi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Laurie (@engagedbrides)

Čeprav naj bi mladoporočenca uživala, v prvih dneh zakona zadeve niso bile najlažje. Za Keithom sta bili dve stopnji rehabilitacije pri odvajanju od alkohola in kokaina in se je moral kmalu po poroki vrniti na zdravljenje.

"V novem zakonu sem povzročil zmedo," je leta 2016 povedal za revijo The Rolling Stone. "Zakon je preživel, a pravi čudež je, da je. Z Nicole sem se duhovno prebudil in prvič v življenju sem se lahko otresel spon odvisnosti."

Dve leti po poroki, julija 2008 sta Keith in Nicole dobila prvo hčerko Sunday Rose. Tri leta kasneje se jima je 29. decembra s pomočjo nadomestne mame rodila še Faith Margaret.

Nicole ima sicer dva odrasla posvojena otroka iz zakona s Tomom Cruisom, Isabello in Connorja

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman & Keith Urban (@nicole_and_keithforever)

Par je bil presečen, je pa Nicole štiri leta po rojstvu zadnje hčerke za Vogue priznala, da si želi, da bi imela z možem več otrok.

"Želim si, da bi se spoznala prej, tako bi lahko imela več otrok. A se nisva. Zlahka bi z njim imela še dva otroka. Keith pravi, naj bom previdna glede tega, kaj si želim in naj raje molčim."

Keith in Nicole sta v zakonu srečna, a bili so trenutki, ko bi se za zanju zadeve lahko obrnile povsem drugače. Leta 2015 je igralka nastopila v pogovorni oddaji The Tonight Show  Jimmyja Fallona in … vrgla bombo.

Jimmy jo je spomnil na njuno prvo srečanje, ko je pri njem gostovala pred desetimi leti in Nicole je šokirala občinstvo ter predvsem Jimmyja, ko mu je priznala, da je bila tedaj močno zatreskana vanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman & Keith Urban (@nicole_and_keithforever)

Ni treba posebej poudarjati, da je bil gostitelj nad razkritjem več kot presenečen, saj je trdil, da ni imel pojma o njenih čustvih. Še dobro, da se mu o njih ni sanjalo, saj sicer Keith in Nicole morda ne bi spisala tako lepe ljubezenske zgodbe.

Pred nedavnim je Nicole v podkastu Stellar's Something to Talk About dovolila oboževalcem pokukati v še eno plat njenega zakona: "Kaj ljudi žene in jim omogoča, da ostanejo skupaj leto za letom? To, da nihče nima skrivnosti. Gre za sobivanje, srečo, za kemijo in seveda za sposobnost biti ob nekom. Ob nekom živeti. Ne bi pa govorila o tem, kako spiva v postelji. To ni ravno glamurozno. To so resne zadeve, to je vse, kar bom povedala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman & Keith Urban (@nicole_and_keithforever)

"In nikoli si ne pošiljava kratkih sporočil, lahko verjamete? Tako je že od vsega začetka. Nekajkrat mi je pisal, a mu nisem odpisala. Dejal mi je, da to ni lepo od mene. A sem mu pojasnila: "Če bi kaj rad od mene, me pokliči. " Ne maram kratkih sporočil. Z drugimi si piševa, le med sabo si jih ne izmenjujeva," je zaupala zvezdnica.

Povzeto po portalu New Idea Magazine

Preberite še: Princese Charlene ni že več kot tri tedne, Albert v družbi druge spremljevalke

Morda vas zanima tudi: Marjetka Vovk: V naši družini je bil alkohol. Veliko sem preživela.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)