Nicole Kidman iskreno o zakonu s Tomom Cruisom

Nicole Kidman in Tom Cruise sta že dolgo ločena, o tem, kakšen je bil njun zakon, pa praviloma ne govorita v javnosti.

6.10.2020 ob 9:05 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Nicole Kidman iskreno o zakonu s Tomom Cruisom

Ko sta Nicole Kidman in Tom Cruise podpisala ločitvene papirje, sta za vedno zaprla skupno poglavje njunega življenja. A spomini so ostali, piše E!

Nekdanja zakonca sta skupaj zaigrala v filmu Stanleyja Kubricka, Široko zaprte oči (Eyes wilde shut), ki je na filmska platna prišel leta 1999, leta 2001 pa je par naznanil, da se razhaja. V desetletnem zakonu sta Nicole in Tom posvojila dva otroka, Isabello in Connorja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Film seven kadın (@filmcihareket) on

Navkljub dejstvu, da se zveza med zvezdnikoma ni obnesla, ima Nicole nanjo, zlasti pa na snemanje omenjenega filma, lepe spomine.  V intervjuju za The New York Times je med drugim odgovorila na vprašanje, kako sta vlogi partnerjev, ki preživljata turbuletno obdobje, vplivali na dejanski zakon s Tomom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thriller Psicologici

"V filmu je zanimiv monolog, v katerem vaš lik razglablja o nezvestobi in čustveni agresiji. Ali so med igranjem takšnih prizorov z nekom, s katerim ste bili v zakonu, na plano prišli negativni občutki, za katere bi želeli, da jih nikoli ne bi pokazali?" se je glasilo vprašanje, na katerega je igralka odgovorila:

"Morda bi se komu res zdelo tako, a sama na vse skupaj nisem gledala s takšnega zornega kota. Med nastajanjem filma sva bila srečno poročena. Potem, ko smo posneli takšne in podobne prizore, sva največkrat šla na dirkanje s kartingom.

Najela sva prostor in včasih dirkala do treh zjutraj. Ne vem, kaj naj še rečem. Nikoli se nisem ozirala in secirala najinega zakona ter vsega, kar je vplivalo nanj. Mogoče nisem nikoli bila pripravljena na to."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aldvniro on

Nicole o zakonu s Tomom govori le ob redkih priložnostih. V omenjenem intervjuju pa je razgrnila nekaj tančic o njunem sodelovanju s Kubrickom in povedala, da to nikakor niso bili slabi časi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴜʙʀɪᴀᴄʜɪ ᴅɪ ᴄɪɴᴇᴍᴀ (@ubriachi_di_cinema_) on

 

"Z veseljem sva delala z njim. Film smo snemali dve leti, imela sva dva otroka, živeli smo v prikolici, kuhali špagete, Stanley je rad jedel z nami. Sodelovala sva z enim največjih filmskih ustvarjalcev, se učila o življenju in uživala v svojem delu.

Nikoli nisva komaj čakala, da se bo snemanje končalo, čeprav je bilo načrtovano, da bova tako živela tri mesece, ki so se zavlekli v leto, to pa v leto in pol. A prilagodila sva se dogodkom in uživala."

Preberite še: Priznana igralka razkrila: Snemanje s Tomom Cruisom je prava nočna mora

Morda vas zanima tudi: Katie Holmes: Prepričana sem bila, da ne bom dočakala štiridesetih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)