Neusmiljena hči Gwyneth Paltrow o maminem delu: Vse se vrti okoli vagine

Hči igralke Gwyneth Paltrow, Apple Martin je odkrito pojasnila, kakšno je njeno mnenje o maminih nasvetih za lepoto in zdravje.

8.4.2021 ob 5:35 | Foto: Pascal Le Segretain/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Neusmiljena hči Gwyneth Paltrow o maminem delu: Vse se vrti okoli vagine

Apple Martin je 16-letna hči Gwyneth Paltrow in Chrisa Martina. Kot se za dekle v najstniških letih spodobi, se ne strinja vedno s svojo mamo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

Tako je pred kratkim na Tik-Toku objavila video, v katerem slikovito pripoveduje, kaj si misli o številnih nasvetih za lepoto in zdravje, ki jih Gwyneth deli na spletni strani Goop ter vključujejo uporabo izdelkov, ki jih na njej tudi prodaja.

"Torej, moja mama zjutraj najprej popije napitek iz super prahu GoopGlow. Nato ne poje ničesar, razen morda malo datljev in mandljevega masla. To je vse, kar si privošči," pripoveduje Apple ob posnetku, ki prikazuje, kako Gwyneth pripravlja napitek ter nadaljuje: "Mislim, da je GoopGlow del njene očiščevalne rutine, kateri sledi že odkar sem prijokala na svet. Očitno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

Posnetek se nadaljuje v kopalnici: "Ura je osem zjutraj in to počne že od sedmih," pripoveduje Apple. "Samo poskakuje po kopalnici in na kožo nanaša milijon Goop izdelkov za sijočo polt."

Potem ko je negovalna rutina končno zaključena, video skoči na slavno mamo, ki sedi za računalnikom, tako pa pojasnjuje hčerin glas:

"No, tukaj pa že dela. Ter snuje nova vaginalna jajčka, vaginalne svečke in vaginalne dišave. Skratka, vse se vrti okoli vagine. Da, to je jutranja rutina moje mame."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopBuzz (@popbuzz)

Očitno si je najstnica dobro privoščila mamo in njeno včasih sporno spletno stran. Kako se je na video v zavetju štirih sten odzvala zvezdnica, ni znano, je pa Apple namenila komentar ob posnetku, ki se glasi:

"Ko si te privošči lastna hči."

Povzeto po portalu Harper's Bazaar

Preberite še: Gwyneth Paltrow in njeni trije nasveti za dober analni seks

Morda vas zanima tudi: Dnevne rutine slavnih: vstajanje sredi noči, ledene kopeli in lego kocke


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)