Nekdanji butler odkril pravi obraz Kate Middleton: »Ko še ni bila Williamova soproga ... «

Še preden je začel delati za kraljevo družino, je bil velik oboževalec kraljice, tako pa se bivši butler spominja Kate Middleton.

24.10.2022 ob 8:37 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Nekdanji butler odkril pravi obraz Kate Middleton: »Ko še ni bila Williamova soproga ... «

44-letni Grant Harrold je bil sedem let butler kralja Karla III. in trdi, da je bila Kate Middleton vedno drugačna od ostalih članov kraljeve družine, najbolj mu je v spominu ostala po njenih šalah in klepetih z osebjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Sedanjo princeso Walesa je spoznal, ko je bila še Williamovo dekle.

"Ko še ni bila Williamova soproga in članica kraljeve družine, je bila Kate do mene in do drugih članov družine zelo prijateljska in zabavna, kar mi je bilo zelo všeč."

Grant je bil priča številnim intimnim trenutkom znotraj družine in se dobro spominja časov, ko sta se Kate in William spoznavala:

"Bila sta mlad fant in dekle, ki sta prišla z univerze St. Andrews in se nista čisto nič razlikovala od drugih mladih zaljubljenih parov."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by William and Kate (@_kate_and_william_)

Bil je prisoten na 60. obletnici poroke pokojne kraljice Elizabete II. in princa Phillia leta 2007, po smrti monarhinje pa je prejšnji mesec gostoval na avstralskem radiju Nova 96,9.

Harrold, ki je rojen v Airdrieju na Škotskem, je na Highgroveju delal med letoma 2005 in 2011, med pogovorom so ga večkrat preplavila čustva, kraljico pa je nagovarjal z gospa Windsor.

Spomnil se je anekdote iz otroštva, ko je po ogledu dokumentarca o kraljevi družini očeta vprašal, kako je plesati s kraljico. Oče mu je odgovoril, da bo to izvedel, ko se bo poročil v kraljevo družino, Harrold pa je začel razmišljati, s kom bi se lahko poročil.

"Dojel sem, da načrt ni najbolj pameten. Kraljici sem poslal dva pisma s svojo fotografijo in ji napisal, da bom nekoč zanjo delal. To se očitno ni zgodilo, saj sem postal butler njenemu sinu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Richard Eden (@edenconfidential)

Se pa mu je med služenjem zgodilo nekaj, na kar Harrold ne bo nikoli pozabil. V veliki plesni dvorani Balmorala  je zaplesal s tedaj še vojvodinjo Cornwalla.

Zaupal ji je svojo željo o plesu s kraljico, ona pa mu je dejala, da je v prostoru 150 ljudi in da je le malo verjetno, da bo zaplesala z njim.

"Ko sva odplesala, je vzkliknila, kot bi stopil na njeno nogo. Pogledal sem in videl, da nisem. Obrnil sem se in za seboj zagledal kraljico, ki je dvignila roke za ples," se je spomnil butler in dodal, da je bil ples z njo neverjetna izkušnja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHIEVER | Brand Protection (@chiever.nl)

Povzeto po portalu Daily mail Online

Preberite še: Osamljena Kate, obsedeni Harry (in druga razkritja iz nove knjige o kraljevi družini)

Morda vas zanima tudi: Domneva ljubica princa Williama na pogrebu kraljice. Kdo je Rose Hanbury?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)