Navada, ki se je Meghan Markle nikakor ne more otresti

Meghan Markle ima navado, ki jo spremlja že vse od otroštva.

10.11.2021 ob 8:45 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Navada, ki se je Meghan Markle nikakor ne more otresti

Meghan Markle je razkrila, da med nakupovanjem še vedno išče promocijske kode in popuste, kar je počela že kot otrok, le da je tedaj iz časopisov izrezovala kupone. Svojo navado je razkrila kot gostja foruma časopisa New York Times, ki je bil med drugim namenjen poučevanju mladih o finančni pismenosti in disciplini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

"Že od mladih nog sem se trudila razumeti, kako delujejo finančne institucije, kaj je finančna disciplina, kaj pomeni biti finančno pismen ter kako ta znanja vplivajo na umeščanje posameznika v družbo," je povedala in dodala:

"Kot otrok sem izrezovala kupone s popusti in to navado imam še sedaj. Moje vrednote se niso spremenile. Nikoli ne kupim ničesar, ne da bi prej našla promocijsko kodo ali popust. Kupončki še vedno obstajajo, le da so sedaj v sodobnejši obliki.

Zakoreninjeni so v meni od zgodnjega otroštva. Predstavljate si, da bi bili v vseh, zlasti pa v mladih ženskah, tako zakoreninjeni ti in drugi vidiki finančne pismenosti ter razumevanja financ. "

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA (@klsnicegirl)

Mama dveh otrok je povedala tudi, da je visoko delovno etiko podedovala od svojih staršev in da je denar začela služiti že, ko je bila še mala deklica: "Oba moja starša premoreta močno delovno etiko in prenesla sta jo name.

Stara sem bila komaj osem, devet let, ko sem začela izdelovati čopke za lase in jih prodajati. Mama mi je priskrbela blago, elastike in druge materiale. Dobro se še spomnim občutka vedeti, da sem v nekaj vložila čas in delo ter za to dobila plačilo. To je bil občutek ponosa.

Vseeno je, kakšno je vaše prvo delo, strežba ali promoviranje, oboje sem počela, zaslužek, ki ga zanj prejmete, ni zgolj zaslužek, je še način samopotrditve in vir zadovoljstva s samim seboj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sandy

Vojvodinja je v med pogovorom, v katerem je sodelovala tudi predsednica korporacije Starbucks Mellody Hobson, nosila črno majico in črne hlače ter rdečo broško poppy, s katero je počastila dan veteranov v ZDA in dan spomina v Veliki Britaniji ter tako pokazala, da ceni in spoštuje obe kulturi.

Dotaknila se je več tem, med drugim problematike (ne)enakopravnsoti žensk, pomena povezovanja teh ter njene trenutne kampanje za plačan porodniški dopust v Združenih državah Amerike in še enkrat zavzela stališče, da bi ta moral pripadati vsem zaposlenim mamicam ter očetom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by princessmeghanfan (@princessmeghanfan)

Povzeto po portalu Hello

Priporočamo še: Čuden trik za čiščenje nakita, ki ga uporabljajo na kraljevem dvoru

Preberite še: Dogodek, ki bo združil princa Williama in Harryja

Morda vas zanima tudi: Razkrito, od kje Harryju in Meghan denar za tako razkošen dom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)