Nasvet, ki ga Reese Witherspoon deli s hčerko, ko je tarča komentarjev o videzu

Ava Phillippe ni edina zvezdniška hči, ki je na las podobna svoji slavni mami.

12.11.2021 ob 5:20 | Foto: Luke MacGregor/Reuters | Avtor: E. N.

Nasvet, ki ga Reese Witherspoon deli s hčerko, ko je tarča komentarjev o videzu

Svet že tri desetletja obožuje Reese Witherspoon in zdi se, da je ena redkih hollywoodskih igralk, ki z mediji nima težav. Večinoma lahko o njej preberemo le lepe stvari, prejemnico mnogih filmskih nagrad je Time magazine kar dvakrat uvrstil med 100 najvplivnejših ljudi na svetu (leta 2006 in 2015), leta 2019 pa jo je med 100 najbolj močnih žensk uvrstil tudi Forbes. Skratka, lahko bi rekli, da je rojena pod nekakšno srečno medijsko zvezdo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Kljub temu je Reese ves čas izpostavljena novinarskim vprašanjem in bliskavicam paparacev, prav tako pa tudi ostali člani njene družine. To najbolj občutita njena otroka in nedavno je igralka o tem spregovorila tudi v intervjuju za revijo InStyle. »Ljudje te v javnosti zelo radi vidijo v družbi Ave Phillippe, ker, iskreno, ne moreš zatajiti, da je tvoja hči,« je Reese nagovoril novinar in televizijski voditelj Gayle King ter povprašal, kakšni so ob tem njeni občutki. Reese je odgovorila, da obožuje, kadar na socialnih omrežjih prebere komentarje, da sta si s hčerko na las podobni, saj se ob tem počuti izredno mlado. »Tako sem ponosna nanjo, prepričana pa sem, da ji zaradi najine podobnosti ni vedno lahko. Včasih se je zaradi tega lotijo tudi frustracije,« je povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

A na srečo ni edina zvezdniška hči, ki je tako izredno podobna svoji mami. V senci slednje se je velikokrat znašla tudi Zoe Kravitz, ki so jo enačili z mamo Liso Bonet. Witherspoonova je z njo zaigrala v seriji Big Little Lies, odlični prijateljici pa sta tudi v zasebnem življenju. »Kadar ima Ava težave s svojim videzom, ji rečem, naj pokliče ali piše Zoe,« se zasmeji Reese. »Ona bo že vedela, kako se s tem soočiti.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Bonet (@officiallisabonet)

Svetlolasa igralka se sicer s svojo hčerko odlično razume. Skupaj se velikokrat sprehodita po rdečih preprogah, si v družbi druga druge privoščita družaben večer in na socialnih omrežjih objavljata fotografije s počitnic, oblečeni v ujemajoče se outfite. Videti je, da je njun odnos nadvse prijateljski, dejstvo, da sta si tako izjemno podobni, pa se večino časa zdi precej kul tudi Avi Phillippe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Preberite še: Sarah Jessica Parker: Vem, kako sem videti. Nimam izbire. Kaj naj naredim? Ustavim staranje? Izginem?

Morda vas zanima tudi: Anabel: Nočem biti kopija nekoga drugega, temveč ostati zvesta sama sebi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)