Največja težava noseče Rihanne

Rihanna je razkrila, kaj ji je, preden je prijateljem povedala, da je noseča, povzročalo največ težav.

18.2.2022 ob 7:56 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Največja težava noseče Rihanne

31. januarja je Rihanna sporočila veselo novico, in sicer, da bosta s fantom ASAP Rockyjem postala starša. Vest je par dolgo ohranjal zase. Ne samo, da jo je pevka skrivala pred oboževalci, tudi najtesnejšim prijateljem ni takoj, ko je izvedela za nosečnost, povedala, da bo mamica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna

"A pred njimi ni bilo lahko tega skrivati," je v nedavnem pogovoru za E! zaupala zveznica, saj so jo nosečniška hrepenenja velikokrat skoraj izdala:

 "Težko je bilo tajiti, da se nekaj dogaja, kajti vedno so okoli mene in dobro poznajo moje navade," se je spominjala v pogovoru za omenjeno publikacijo.

Nikoli ni zanikala privrženosti kajenja marihuane in ko se je odpovedala temu ter alkoholu, so njeni bližnji postali zaskrbljeni. "Spraševali so me, kaj se dogaja z mano, da ne pijem in ne kadim," je pripovedovala in dodala:

"Nikoli nisem bila ravno sladkosneda, nenadoma mi je zadišalo vse mogoče sladko in bili so še bolj sumničavi. Jem vse, kar prej nikoli nisem jedla. Kekse in krofe. Niso mogli verjeti svojim očem, potem pa sem jim končno povedala. Seveda so bili šokirani, a marsikaj je v hipu postalo jasno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna

Rihanna se je spomnila tudi, kako se je na dejstvo, da bo postala mama, odzvala sama: "Sprva nisem verjela, da je to res. Saj ni res, kajne, sem si mislila," je povedala in nadaljevala:

"Potem sem si rekla, da se ne smem prehitro veseliti. Kajti … to je čudovita novica, ampak kaj, če bo kaj narobe? Sedaj sem vesela, da sem tako daleč in da lahko vsi z menoj delijo mojo srečo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Povzeto po portalu Mail Online

Preberite še: Kdo je oče otroka noseče pevke Rihanne?

Morda vas zanima tudi: Rihanna na prvem selfiju v 2020 pokazala tisto, kar praviloma skriva


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)