Na male zaslone prihaja priljubljeni šov in mi vemo, kdo ga bo vodil!

Voditelja sta prepričana, da bo kviz pritegnil gledalce tudi zaradi nostalgije.

27.1.2023 ob 10:10 | Foto: Planet TV | Avtor: P. Pa.

Na male zaslone prihaja priljubljeni šov in mi vemo, kdo ga bo vodil!

Na televizijske zaslone se vrača legendarna zabavna oddaja Kolo sreče. V prenovljeni preobleki jo bodo predvajali na Planetu, v voditeljske čevlje pa bosta stopila Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Novi voditeljski par pravi, da je oddaja pestra, pisana in raznolika. Prepričana sta, da bi lahko kviz mnoge pritegnil zaradi nostalgije, saj je novo Kolo sreče posneto po izvirnem ameriškem formatu, ki pa je prilagojeno sodobnemu času. »Tukaj se za nagrado borijo trije tekmovalci, vrtijo kolo sreče, se borijo za črke in s pomočjo črk, ki jih dobijo, sestavljajo besede. Po domače bi rekli, da se igramo vislice,« je povedal Klemen.

Medtem ko je Klemen gledalcem Planeta že zelo dobro znan, pa je njegova lepa sovoditeljica lahko mnogim nekoliko neznana. »Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,« je dejal Klemen o voditeljici, za katero pravijo, da ima najlepši nasmeh v Sloveniji.

»Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,« je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša, saj se oba izredno rada šalita, njuni spontani dialogi pa bodo nasmejali tako tekmovalce kot gledalce.

»Ko sem dobila klic, da se Kolo sreče vrača nazaj v Slovenijo in vabilo k sodelovanju, se mi je pred očmi takoj prikazal prizor, kako sva z mami uživali ob gledanju in ugibali besede. Še nikoli se nisem tako hitro odločila in rekla da!« je še povedala Nataša, ki se že veseli premiere na Planetu. Ustvarjalci oddaje so še razkrili, da bosta voditelja v oddaji gostila tri tekmovalce, med katerimi bo vedno tudi znan obraz.

In kdo sploh je Nataša Naneva? Slovenski javnosti je postala poznana kot učitelijca zumbe, pred leti pa je celo krasila naslovnico priljubljene revije za moške, njen obraz pa ste lahko opazili tudi v številnih reklamah. Nataša pa se več kot odlično znajde tudi v kuhinji. Na svojem Instagramu že nekaj let objavlja fotografije slastnih pekovskih izdelkov, ki jih je mogoče kupiti v kranjski trgovini z lokalna in ekološka ponudbo. 

 

 


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)