Meghan in Harry na udaru: Skrij ta umazana stopala

Neverjetno, ob kaj vse so se obregnili, ko sta objavila veselo novico.

19.2.2021 ob 8:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: P. Pa.

Meghan in Harry na udaru: Skrij ta umazana stopala

Princ Harry in njegova Meghan sta pred dnevi na družabnih omrežjih razkrila, da bo mali Archie kmalu postal veliki bratec. »Lahko potrdim, da bo Archie veliki bratec. Vojvoda in vojvodinja Suseška sta presrečna, ker pričakujeta drugega otroka,« je potrdil njun predstavnik za javnost.

Da bosta znova starša, sta razkrila na valentinovo in zdi se, da ta datum ni bil izbran naključno in da sta se na tak način poklonila princesi Diani. Ta je točno na ta dan pred 37. leti oznanila, da pričakuje drugega otroka – princa Harryja.

A veselo oznanilo je naletelo na mešane odzive javnosti in prav neverjetno je, kaj vse očitajo paru. Meghan in Harryju so najprej očitali, da je še enkrat namerno zasenčila princeso Eugenio, ki je pred dnevi povila prvega sina. To naj bi storila že drugič, prvič naj bi pozornost javnosti preusmerila nase po njeni poroki, ko je oznanila, da je prvič noseča. Oboževalci kraljeve družine so prepričani, da bi morala, preden sta oznanila veselo novico, počakati, da princesa Eugenia javnosti pokaže novorojenca in razkrije ime novopečenega člana kraljeve družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

A še bolj kot ta očitek je nenavadno in bizarno, ob kaj so se obregnili zdaj. Harry in Meghan sta nosečnost naznanila z objavo črnobele fotografije. Meghan leži z glavo v Harryjevem naročju, a bolj kot nosečniški trebušček je pozornost nekaterih pritegnilo Harryjevo stopalo. Zmotilo jih je namreč, da je Harry na fotografiji bos in da ima umazano stopalo.

»Čestitke, ampak ali je res potrebno, da takole razkazuje svoja umazana stopala,« se glasi eden izmed komentarjev, številni pa pišejo, da bi si ob vsem denarju, ki ga ima, lahko privoščil obutev. »Nekdo mu mora kupiti čevlje. Fuj, kako umazana stopala,« pa se še glasi eden izmed manj prizanesljivih komentarjev. 

Obstajajo pa tudi takšni, ki so se postavili paru v bran. Sprašujejo se in zgražajo, kako je možno, da se ljudje obregnejo ob vsako malenkost in kje najdejo čas in energijo, da se sploh ukvarjajo s takšnimi rečmi. Pravijo še, da ni nič čudnega, da sta Harry in Meghan zapustila Otok in se preselila čez lužo. 

Preberite še: Thomas Markle znova o odtujeni hčerki: Upam, da bom nekoč spoznal vnuke

Morda vas zanima tudi: Zakaj ima princ Harry strto srce


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)