Ločitev zakoncev Gates: Resnica o zasebnem detektivu in Billovi nezvestobi

Glede ločitve zakoncev Gates kroži veliko zgodbic, v eno od njih je vključen zasebni detektiv.

9.6.2021 ob 11:40 | Foto: Rahman Roslan/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Ločitev zakoncev Gates: Resnica o zasebnem detektivu in Billovi nezvestobi

Melinda French Gates je 3. maja letos po 27. letih zakona podala vlogo za ločitev od soproga Billa Gatesa. Vse od tedaj se okoli para, njegovega skupnega življenja ter ločitve spletajo različne zgodbice in nekatere od njih nimajo z resničnostjo nič skupnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Tako je Melinda zanikala navedbe, da naj bi pred končno odločitvijo glede ločitve najela zasebnega detektiva, ki naj bi sledil njenemu odtujenemu soprogu.

Vest je v ponedeljek objavila publikacija Vanity Fair, kjer so zapisali, da sta dve osebi blizu Melinde povedali, da nekdo znotraj njenega ozkega kroga sodeluje z zasebnim detektivom, katerega poročila so v končni fazi pripeljala do ločitve.

A tiskovni predstavnik 56-letne filantropinje je te navedbe kategorično zanikal: "To nikakor ne drži. Ne Melinda in ne kdo drug od njenih bližnjih ni najemal zasebnega detektiva."

Zgodba Vanity Faira, v kateri pišejo, da je bil Bill v zakonu pogosto nestrpen in zahteven, je bila objavljena potem, ko je njegov tiskovni predstavnik potrdil, da je imel ustanovitelj Microsofta pred 20. leti afero z eno od zaposlenih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Do potrditve nezvestobe je prišlo, ko se je v javnosti pojavilo več navedb glede Billovega slovesa osvajanja žensk, ki so delale ob njem. Njegovo obnašanje v delovnem okolju naj bi bilo večkrat dvomljivo.

New York Times je denimo poročal, da je znanih več primerov, ko je Bill osvajal svoje zaposlene pri Microsoftu in tudi pri fundaciji Gates, ki jo je leta 2000 ustanovil s svojo ženo. Wall Street Journal je celo zapisal, da je bila ena od Billovih afer povod za njegov odstop z uprave Microsofta, kar pa je Gates zanikal.

Prejšnji teden je vir za People povedal, da se je Melinda zavedala govoric o Billovem neprimernem obnašanju, ni pa jasno, kolikšen pomen jim je pripisovala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melinda French Gates (@melindafrenchgates)

Tiskovni predstavnik Billa pa je za to isto publikacijo dejal, da so vse pogostejše obtožbe zaposlenih na račun Billa velikokrat neresnične in nepravične:

"Veliko razočaranje predstavlja dejstvo, da je glede ločitve zakoncev Gates toliko neresničnih navedb. Tako glede vzrokov kot okoliščin in časovnice samega poteka," je dejal zastopnik in poudaril: "Vsaka trditev, da je Bill o svojem zakonu ali Melindi govoril nespoštljivo, je prav tako napačna.  

Špekulacije in ugibanja glede ločitve zakoncev Gates postajajo vse bolj absurdne in na žalost so ljudje, ki o celotni situaciji vedo zelo malo ali celo ničesar, velikokrat citirani kot viri."

Par, ki ima tri otroke: 25-letno Jennifer, 22-letnega Roryja in 18-letno Phoebe se, kot rečeno, razhaja po skoraj 30 letih zakona, a bo še vedno sodeloval pri svoji dobrodelni fundaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melinda French Gates (@melindafrenchgates)

Melinda v ločitvi ni podala zahteve za preživnino ne zase in ne za otroke. Edina stvar, ki jo je zahtevala, je upoštevanje ločitvene pogodbe para, ki je podlaga za reševanje vprašanj, ki bi bila sicer prepuščena sodišču, denimo delitev premoženja in vprašanja, ki zadevajo otroke.

Povzeto po portalu People

Preberite še: Intervju princese Diane: Orožje novinarja je bil tudi dokaz o splavu domnevne Charlesove ljubice

Morda vas zanima tudi: Grozljiva razkritja Mie Farrow o zakonu z Woodyjem Allenom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)