Slabi dnevi Matthewa Perryja se nadaljujejo. Zdaj ta poraz

Matthew Perry in njegova zaročenka Molly Hurwitz sta zaključila skupno zgodbo.

2.6.2021 ob 9:00 | Foto: Lam Yik Fei/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

 Slabi dnevi Matthewa Perryja se nadaljujejo. Zdaj ta poraz

Matthew Perry in Molly Hurwitz sta zaključila skupno zgodbo. 51-letni igralec ter 29-letna literarna zastopnica sta sedem mesecev po zaroki zaprla skupno poglavje življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VandyPop

Par se je začel sestajati leta 2018, v javnosti se je prvič pokazal decembra 2019, novembra 2020 jo je on zaprosil za roko.

"Zadeve se včasih preprosto ne izidejo in to je ena od takšnih. Molly želim vse najboljše," je Matthew povedal za revijo People.

Ob sami zaroki je zvenel bolj optimistično: "Odločil sem se za zaroko. Na srečo se sestajam z najboljšo žensko na svetu," je tedaj za People izjavil zvezdnik, ki nikoli ni stopil v zakon, se pa je v preteklosti med drugim dve leti sestajal z igralko Rachel Dunn in kasneje šest let s stanovsko kolegico Lizzy Caplan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Sicer Matthew, ki se je pridružil nekdanjim soigralcem v seriji Prijatelji, s katerimi so posneli posebno epizodo Prijatelji: Spet skupaj, tudi zaradi omenjenega nastopa polni naslovnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Kot smo že pisali, je pred kamerami po mnenju mnogih deloval deloval odsoten in redkobeseden, kar je sprožilo ugibanja o njegovem zdravju ter počutju.

Na odzive sta se odzvala producent in režiser omenjene epizode: Kevin S. Bright in Ben Winston ter povedala, da so ljudje včasih nesrami in da Matthew kljub težavam v preteklosti ostaja takšen, kot je bil, da rada delata z njim in da se veselita nadaljnjega sodelovanja.

Težave se nanašajo predvsem na dejstvo, da je igralec, ki se je proslavil z vlogo zabavnega Chandlerja Binga, v preteklosti javno spregovoril o bitki z zasvojenostjo z različnimi substancami.

Povzeto po portalu ET

Preberite še: Kako bo videti združitev Prijateljev (VIDEO)

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston o slovesu od igralske kariere


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)