Koga ljubi Goran Dragić?

Slabo leto mineva od kar se je razvedelo za razhod Maje in Gorana Dragića. Svojo zasebnost še danes skrbno varujeta in to kljub nekaterim govoricam in natolcevanjem, ki so spremljale njuno ločitev.

2.8.2022 ob 9:00 | Foto: Črt Piksi

Piše:

M. J.

Koga ljubi Goran Dragić?

Ljubezen pride ko najmanj pričakujemo. In tako hitro kot pride, lahko tudi odide. Tako je pred slabim letom kot strela z jasnega udarila vest, da se razhajata Goran in Maja Dragić (dekliški priimek Kalamanda). Večno zvestobo sta si obljubila leta 2013, skupaj pa sta živela že leta prej, še preden je Dragiću na naboru leta 2008 uspel preboj v najmočnejšo ligo na svetu NBA (takrat se je pridružil ekipi Phoenix Suns). 

Dve poroki in krona na glavi

Maja je Gorana spremljala v Phoenix. Leta 2013 se jima je rodil sin Mateo, dve leti kasneje pa ju je razveselila še Victoria. Nekdanji parček je sicer znan po dveh porokah: civilno sta imela še pred rojstvom prvega otroka, medtem ko sta se cerkveno poročila leto kasneje. Takrat so tuji mediji poročali o poroki, izpostavljali pa so na glavo nadete krone, pa čeprav je to v pravoslavni cerkvi nekaj povsem običajnega.

Govorice, ki so spremljale razhod

Razlogi za razhod še danes javnosti niso znani. Nekdanja zakonca umazanega perila namreč ne pereta v javnosti in to kljub temu, da je do danes zaokrožilo več govoric o tem, kdo od njiju naj bi se na novo zaljubil. A vse je ostalo le pri natolcevanjih, medtem ko oba svoje zasebno življenje skrbno varujeta pred novinarji in pogosto predrznimi paparaci. Kako zanesljive so govorice, dokazuje tudi dejstvo, da so mnogi tuji portali in mediji Majo Dragić zamenjali za eno od srbskih voditeljic, ki se je v javnosti morala braniti, da ni Dragićeva žena. Da ne omenimo, da so Dragićevo preselili v "Slovakio" namesto v Slovenijo ...

Goran je letošnje poletje užival v družbi prijateljev.

Ostaja čez lužo

Nekateri mediji so poročali, da naj bi floridsko družinsko vilo Goran prepustil bivši ženi (ta podatek ni potrjen), koliko ostalega premoženja – v karieri je zaslužil okoli 150 milijonov dolarjev (če preračunamo po zdajšnjem tečaju je to približno enako evrov), nekateri celo poročajo o 250 milijonih dolarjih, pa ni znano. Julija je sicer odjeknila vest, da bo 36-letni Slovenec kariero čez lužo nadaljeval. Enoletno pogodbo, težko menda tri milijone dolarjev, je podpisal s čikaškimi biki, je poročal Spotrac.

Javno dostopne evidence kažejo, da ima Goran Dragić v Sloveniji Fundacijo Gorana Dragića - ustanova za pomoč otrokom in mladini. Njen zastopnik je tudi danes, torej slabo leto potem, ko se je razvedelo o razhodu, Majin brat Nenad Kalamanda.

Preberite še: Zala Đurić zaročena? Razkrivamo podrobnosti o njenem srčnem izbrancu in Nizki udarci Angeline Jolie: to so hoteli njeni odvetniki storiti Bradu Pittu.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)