Ura Gorana Dragića: privošči si jo lahko le peščica

Ura s simbolom zmaja je sad sodelovanja košarkarja in prestižne znamke Folio Siby.

21.12.2016 ob 8:20

ura.jpg

Med zvezdniki ni nič nenavadnega, da s priznanimi in uglednimi modnimi hišami sklenejo pogodbe za posebno sodelovanje. Za nekaj takšnega se je tako odločil tudi slovenski košarkarski as Goran Dragić.

Tisti, ki mu sledite na instagramu ste gotovo opazili, da se na njegovi levi roki bohoti prestižna ura z zlatim ohišjem, črnim usnjenim paščkom in z zlatim zmajem. Poleg tega ima ura v zgornjem levem kotu še 0.2 karatni diamant. In, če ste sklepali, da si je košarkar pač privoščil novo uro, ste se zmotili. Gre namreč za posebno uro, ki nosi Dragićevo ime in je nastala z njegovim sodelovanjem s prestižno znamko Felio Siby.  Ambasador znamke je Goran sicer postal že spomladi.

Prestiž, ki stane

Poleg Gorana so ambasadorji znamke še tenisač Tomas Berdych, voznik formule 1 Felipe Nasr in moštvo Sahara Force India. V primerjavi z vsemi urami pa je prav Goranova najbolj prestižna, saj je ohišje omejene izdaje ur, ki so jo poimenovali kar Dragon (zmaj), izdelana iz 150 gramov 18 karatnega zlata.

Vrtoglavi zneski

Zaenkrat še ostaja odprto vprašanje, koliko je za tako razkošno uro potrebno odšteti. Na primer, cena ure, ki je nastala v sodelovanju z dirkačem se giblje okoli 130 tisoč evrov, a za Dragićevo je skoraj gotovo potrebno odšteti še kakšnega tisočaka več, saj je ohišje ure Felipe Nasrja iz titana, Dragićeva pa je, kot smo že omenili, iz zlata.

Pripravljata še kaj več?

A morda to ni edina izdelek, ki je nastal v sodelovanju Gorana Dragića in Felia. Pod blagovno znamko Felio Siby namreč izdelujejo tudi torbice in oblačila. Goran na fotografiji v rokah držal tudi nahrbtnik, zraven pa je zapisal: »prvi družinski sestanek. Prihajajo velike stvari.«

Avtor: P. Pa.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)