Kje je Luka Dončić praznoval 207 milijonski podpis pogodbe

Kuhal jim je chef z Michelinovo zvezdico.

11.8.2021 ob 9:30 | Foto: Jože Suhadolnik/Delo | Avtor: Da. M.

Kje je Luka Dončić praznoval 207 milijonski podpis pogodbe

Včerajšnji dan je bil zaznamovan s športom; poleg večernega sprejema olimpijcev na Kongresnem trgu, se je že čez dan zgodil zgodovinski podpis pogodbe Luke Dončića in NBA kluba Dallas Mavericks, ki je vreden kar 207 milijonov dolarjev, kar je najvišji znesek, ki ga je kadarkoli dobil slovenski športnik.

Na prej omenjenem sprejemu olimpijcev košarkarjev ni bilo, večer so namreč skupaj s svojimi soprogami in partnericami preživeli na zabavi, ki jo je Luka priredil ob podpisu milijonske pogodbe. Že dan prej je Zoran Dragić v oddaji 24 ur zvečer potrdil, da bo na zabavi pela Severina, kar je razvidno tudi iz nekaterih Instagram zgodb, ki so jih udeleženci zabave objavljali sinoči. Prav tako pa je znano, kje se je velika zabava odvila. Košarkarske zvezdnike je gostil Tomaž Kavčič na dvorcu Zemono.

Kuhal jim je torej z Michelinovo zvezdico nagrajeni kuhar, pela ena največjih zvezdnic na Balkanu in, kot se za takšno zabavo spodobi, ni manjkal niti ognjemet!

Ne dvomimo, da z gostoljubjem niso navdušili lastnika kluba Marca Cubana, ki se je, kot je dejal na tiskovni konferenci, zabave udeležil. Pred tem je Dončića opozoril, da ko naroča vino, to počne v zabojih, kar si lahko preberete tukaj.

Nekaj foto utrinkov z zabave pa najdete TUKAJ.

Preberite še: Mirjam Poterbin, mama Luke Dončića: Je najpomembnejši človek v mojem življenju

Morda vas zanima tudi: Anamaria Goltes končno razkrila skrbno varovano skrivnost


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)