Tako se je po brvi v Ljubljani sprehodila punca Luka Dončića (LJFW 2019)

O ženski lepoti, ki obdaja našega košarkarskega zvezdnika Luka Dončića, govorijo tudi onkraj luže. A tokrat je Anamario prineslo k nam, na Ljubljanski teden mode!

3.4.2019 ob 3:54

ljfw_teden_mode_ljubljana_anamaria_goltes_luka_doncic2d.jpg

April je v domačo prestolnico prinesel jubilejno, že 10. edicijo tedna mode LJFW, ki se bo kar štiri dni odvijal v središču naše prestolnice.

Na Trgu republike te dni lahko vidite šotor, ki se razprostira čez 800 kvadratnih metrov, v njem pa se skriva 20 metrov dolga modna brv, na kateri se bo predstavilo 29 modnih oblikovalcev. In kot kaže tudi kakšna nepričakovana znana manekenka! Mimogrede, če nimate vstopnic za LJFW, lahko med revijami prenos spremljate na velikih zaslonih na trgu.

ljfw_teden_mode_ljubljana_anamaria_goltes_luka_doncic2.jpg

Anamaria priletela na LJFW in se že vrnila k Luki

Da smo Slovenci v modnem svetu v resnici močni in imamo dober potecial za razvoj, se strinja tudi Anamaria Goltes, dekle našega košarkarskega zvezdnika Luke Dončića. Simpatična plavolaska je namreč v Slovenijo priletela iz Dallasa, tu pa je stopila na modno brv prvega dneva LJFW.

Nosila je kreacijo modne oblikovalke Renate Bedene in pritegnila veliko pozornosti slovenskih medijev ter fotografov. "Moda je v ZDA s strani širše publike drugače sprejeta. Menim, da si ljudje upajo več, ko govorimo o vsakdanji garderobi," je povedala Anamaria, ki si želi, da bi ta drznost pri oblačenju čimprej postala nekaj normalnega tudi pri nas.

ljfw_teden_mode_ljubljana_anamaria_goltes_luka_doncic1.jpg

Kako je nosila kreacijo Renate Bedene, preverite na fotografijah, Anamaria pa je še pred koncem tedna mode kot kaže že skočila na letalo. S sledilci je takoj po modni reviji namreč že delila fotografijo z letališča Jožeta Pučnika in pripisala "moj drugi dom".

Avtor: F. M.
Foto: Jure Makovec

Preberite še: Jona Bednjanec, oblikovalka, ki prihaja na LJFW: "Pri pletenju gre malokdaj vse gladko" ALI Slovenka, ki vanjo sprva doma niso verjeli, danes v Ameriki navdušuje rock zvezde

Priporočamo tudi: LJFW: Tako kričeče so se znane Slovenke oblekle za teden mode (foto)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)