Kendall Jenner razburja: Obdelava te fotografije je naravnost smešna

Očitajo ji, da je šla predaleč, dekleta pa opozarjajo, da nihče v resnici ni videti tako, niti Kendall sama ne.

16.2.2021 ob 11:50 | Foto: posnetek zaslona Instagram | Avtor: P. Pa.

Kendall Jenner razburja: Obdelava te fotografije je naravnost smešna

Družina Kardashian znova dviguje prah. Tokrat je za pravi škandal poskrbela Kendall Jenner, ki so jo obtožili, da je v zadnji, valentinovi kampanji perila SKIMS pretiravala z obdelavo. Oboževalci 25-letne manekenke opozarjajo dekleta, da nihče v resnici ni videti tako in da njeno telo nikakor ne more biti tako sorazmerno.

Val obtožb se je nanjo vsul, ko so Kendall, Kim in Kylie pozirale za valentinovo kolekcijo SKIMS, Kendall pa je na družabnih omrežjih objavila fotografijo, na kateri pozira v miniaturnih spodnjih hlačkah. »To niso njene proporce, niti od nikogar drugega,« se glasi eden izmed zapisov. Sledilci ji očitajo še, da se vidi na bikiniju, da je bil naknadno in nenaravno popravljen.

Da je fotografijo popravila, se menda vidi tudi na roki in nan nogi, ki je videti nenavadno upognjena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

»Kendall je čudovita, a to niso njeni resnični telesni obsegi. Prosim, ne primerjajte se z močno popravljenimi in obdelanimi podobami. Niti Kendall v resničnem življenju ni videti tako,« so zapisali na profilu Problematic Fame in dodali, da je obdelava predela ob bikiniju naravnost smešna, saj nihče ni videti tako. »Dekleta imajo na bikiniju črte, koža je razbarvana. Tam spodaj ni nihče tako gladek,« so zapisali.

Na sestre klana Kardashian-Jenner so v preteklosti že mnogokrat leteli podobni očitki. Da tudi sama ni popolna, je pred časom priznala tudi Kendall, ki je zapisala, da je sicer zelo srečna in da je ponosna na vse, kar ima, a da ima tudi sama kdaj slabe dneve. »Lepe ste točno takšne, kot ste. Ni vse vedno tako popolno, kot se vam morda zdi,« je zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Sicer pa ne gre pozabiti, da je Kendall mojstrica poziranja in da dobro ve, kako in pod kakšnim kotom se mora postaviti, da je videti kar se da najbolje.

Preberite še: Nov dokumentarec o Britney Spears ponovno spodbudil gibanje #freebritney

Morda vas zanima tudi: Kendall Jenner pokazala svoj dom, ki je manj glamurozen, kot bi pričakovali


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)