Je to dokončen konec zakona Kim Kardashian in Kanyeta Westa?

Mediji že dolgo špekulirajo o njunem razhodu.

17.12.2020 ob 4:14 | Foto: Danny Moloshok/Reuters | Avtor: N. E.

Je to dokončen konec zakona Kim Kardashian in Kanyeta Westa?

Ni dneva, ko ne bi zasledili vsaj ene novice o katerem izmed članov, predvsem pa članic družine Kardashian. In čeprav so pred kratkim naznanili, da se njihov resničnostni šov, ki je sicer trajal kar 13 let, končuje, mediji še vedno ažurno poročajo o življenjih Kortney, Khloe, Kris, Kylie, Kendall in Kim. Ravno slednja pa v javnosti trenutno vzbuja največ zanimanja. Pravzaprav so žarometi usmerjeni v njen zakon z raperjem Kanyetom Westom, ki je nedolgo nazaj zopet doživljal hude epizode svoje bipolarne motnje.

Da je zakon slavnega para v hudi krizi, se sicer kljub temu da imata skupaj kar štiri otroke, s katerimi sta se preteklo leto preselila v nov skupni dom, v tabloidih šušlja že dolgo. Govorice so postale še posebej glasne, ko je julija raper nepričakovano vložil kandidaturo za predsednika Združenih držav Amerike. Kim namreč nikjer ni javno oznanila svoje podpore, kmalu pa so sledile glasbenikove zgoraj omenjene bipolarne epizode, ko je na svoj twitter objavljal zelo čudne objave. Svet je namreč lahko v živo spremljal, kako Kanye twitta o ženini mami Kris, pa tudi o težavah v njunem zakonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim je v medijih po vsem tem sicer nekako uspelo odstraniti prah, ki ga je dvigoval njen mož. Naznanila je namreč, da so bile vse objave posledica raperjeve duševne bolezni in da naj bi sicer imela srečen zakon. Že nekaj dni za tem pa so ju paparazzi zopet ujeli v svoje objektive, kako se močno kregata. Kim je točila krokodilje solze, Kanye pa je bil na fotografijah videti smrtno resen.

Ugibanja, da bo tega zakona tako slej kot prej konec, se tako nadaljujejo, pred dnevi pa je na dan prišla še novica, da v resnici par že dolgo časa ne živi pod skupno streho. Šušljanje je potrdil tudi insajderski vir, ki naj bi bil slavni starleti zelo blizu. »Kim in Kanye imata trenutno polne roke dela s svojimi poslovnimi projekti, zato se njune poti redko križajo,« je te dni poročal portal E! in dodal, da je par trenutno zelo težko ujeti skupaj. Na ta način naj bi pozornost z zasebnega življenja in težav v zakonu preusmerila na svoji karieri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kako takšen zakon doživljajo njuni otroci, ni znano. Gotovo pa bomo lahko o skupnem življenju slavnega para še veliko prebrali. Morda bo sledil dokončen razhod, mogoče pa se z novim letom stvari obrnejo na bolje. Držimo pesti.

Preberite še: Dih jemajoče darilo, ki ga je Kanye podaril Kim za 40. rojstni dan (video)

Morda vas zanima tudi: Kim Kardashian in Kanye West odprla vrata svojega doma (FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)