Kendall Jenner pokazala svoj dom, ki je manj glamurozen, kot bi pričakovali

Zvezdnica je gostovala v reviji Architecture Digest in navdušila z okusno opremljenim stanovanjem v naravnih tonih in materialih.

14.8.2020 ob 5:45 | Foto: GettyImages | Avtor: Š. R.

Kendall Jenner pokazala svoj dom, ki je manj glamurozen, kot bi pričakovali

Ameriška zvezdnica Kendall Jenner pogosto krasi naslovnice revij, a nedavno je ponosno delila izdajo revije Architectual Digest, v kateri pa je gostovala s svojim domovanjem. Manekenka in članica klana Kardashianov je odprla vrata svoje hiše in mnoge pozitivno presenetila z okusno opremljenostjo, brez pretiranega glamurja, ki sicer pritiče njeni družini.

V hiši sredozemskega stila namreč prevladujejo umirjene, naravne barve in materiali, popestrijo jih barvne umetnine s sten, boemski in funky stil, nad katerim se navdušuje televizijska zvezda.

»To je prvi dom, ki sem ga opremila sama in mislim, da najbolje odraža to, kar sem in kar imam rada. Na koncu sem vendarle le mlado dekle iz Los Angelesa, ki se želi zabavati,« je dejala 24-letnica, a tudi poudarila, da v tej hiši ni velikih in glasnih zabav, temveč ji predstavlja umirjeno zatočišče in pobeg iz blišča šovbiznisa. Ob tem se je tudi zahvalila svojemu opremljevalcu Tommyju Clementsu za odlično opravljeno delo. Slednji je dejal, da je bil že na prvem sestanku presenečen nad tem, kako prizemljena in nezahtevna je bila pravzaprav Jennerjeva.

Hišo v mediteranskem stilu je sicer leta 2017 kupila od igralca Charlieja Sheena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)