Gigi ustvarila zanimive gležnjarje

Kdaj jih bomo videli na Kendall Jenner in Taylor Swift?

29.10.2016 ob 7:40

gigi_cevlji_ena.jpg

Znana manekenka Gigi Hadid je v sodelovanju z znamko čevljev Stuart Weitzman ustvarila model obutve, ki ga bomo zagotovo kmalu videli na številnih modnih navdušenkah. Gležnarji s peto, ki se zaključijo v špico, so ustvarjeni v treh barvah, zlati, srebrni in črni. Ima pa sodelovanje tudi dobrodelno noto, saj bo zbran denar od prodaje čevljev namenjen izgradnji treh šol v Gani, Guatemali in na Laosu. Cena gležnarjev je od 565 do 598 dolarjev.

»Pri ustvarjanju sem pomislila nase in tekanje po New Yorku,« je povedala Gigi in dodala, da ji je ustvarjanje čevljev predstavljalo večji izziv, kot pa ga je čutila pri oblekah. Gigi Hadid je namreč že sodelovala z znamko Tommy Hilfiger. »Zamislila sem si, kako naj bi bili čevlji videti, a je bila realizacija težja, kot pri oblekah. Ti čevlji so lahko zelo športni ali pa zelo elegantni,« je Gigi še povedala za Vogue. »Ne spomnim se, kdaj sem prvič obula pete. Morda je to zato, ker mi je bilo resnično vseeno,« pravi Gigi, ki poudarja, da njeni čevlji ustrezajo takšni miselnosti – stilu, za katerega se pretirano ne trudimo.

--> Preberite še: Kaj je Gigi ustvarila s Tommyjem Hilfigerjem

Celotno kampanjo zaokroži kratki film, ki ga je posnel James Franco. V njem seveda igra Gigi, ki se odlično znajde v boksarskem ringu.

Avtor: Da. M. 
Foto: Stuart Weitzman


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)