Kate Hudson razočarana nad poljubi slavnega soigralca

Kate Hudson je prepričana, da bi lahko bili filmski poljubi Matthewa McConaugheyja boljši.

14.10.2020 ob 5:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Hudson razočarana nad poljubi slavnega soigralca

Kate Hudson in Matthew McConaughey sta v romantičnih komedijah odlična kombinacija. Leta 2003 sta prepričala v filmu Kako se v desetih dneh znebiti fanta, pet let kasneje sta znova združila moči v komediji Ni vse zlato, kar se sveti, piše portal E!

A kot je igralka med klepetom z Gwyneth Paltrow povedala v njenem podkastu Goop, zadeve za kamero niso bile tako idealne, kot so izpadle v posnetkih. Zlasti, kar zadeva poljubov:

"Povedano pošteno mislim, da z Matthewjem nisem bila deležna najboljših poljubov. Vedno sem imela občutek, da si zaslužim več," je priznala 41-letna Kate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reema (@patrstark) on

Tako je pojasnila, zakaj se McConaughey ni najbolje odrezal: "Vedno, ko sva se poljubljala, je prišlo nekaj vmes. Enkrat veter, enkrat smrkelj. Ko sva se v prizoru po strmoglavljenju letala v filmu Ni vse zlato, kar se sveti poljubljala v morju, je imel na obrazu smrkelj …"

Filmski poljub, ki je Kate prepričal, je bil tisti s soigralcem Billyjem Crudupom v filmu Skoraj popularni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAILY DOSE

"Billy je bil dober. Poljub z njim je bil dober. Scene s poljubljanjem v ledeni sobi sicer ni v končnem izdelku in škoda je, da gledalci niso videli tega prizora."

V zasebnem življenju Kate uživa v poljubih partnerja Dannyja Fujikawe, s katerim sta leta 2018 postala starša ljubke deklice. "Imam najboljšega moškega," je v enem od intervjujev povedala lani.

"Prvič v življenju imam občutek, da sem z nekom, ki me res razume, da sem s človekom, s katerim tvoriva odlično ekipo in sva sposobna nadaljevati s točke, na kateri bi drugi obupali."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Pred tem je bila med letoma 2000 in 2007 poročena z glasbenikom Chrisom Robinsonom, s katerim ima sina Ryderja, v razmerju z Matthewem Bellamyjem, ki je sledilo ločitvi, se ji je rodil sin Bingham. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Je pa med pogovorom z Gwyneth priznala, da se je sestajala z več zvezdniki, kot je njenim oboževalcem znano. Kajti na vprašanje gostiteljice: če se je sestajala s kom, za katerega javnost ne ve, je odgovorila: "Seveda sem se. Mar se ni vsak? Tisti, ki to zanika, laže. Vsi mislijo, da nam lahko povsod sledijo in vedo vse o nas, a mi se znamo odlično skrivati."

Kate sicer meni, da so težave v njenih preteklih zvezah izhajale iz odnosov med njo in njenim očetom, Billom Hudsonom ter krušnim očetom Kurtom Russellom.

"Billa, mojega očeta, imam zelo rada. Vendar ga, ko sem ga potrebovala, ni bilo ob meni. Srečna sem lahko, da sem imela Kurta, a očetova odsotnost me je nekako zaznamovala in se je odražala na mojih razmerjih."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Gwyneth jo je vprašala še, če je zato pogosto izbirala moške, ki so imeli tendenco zapuščanja, a Kate je odgovorila:

"Želim si, da bi bilo tako preprosto, vendar mislim, da sem bila za neuspeh zvez kriva sama. Izbirala sem poti, na katerih sem bila zapuščena ali sem zapustila jaz.

Resnično verjamem, da je vsak sam odgovoren za svoje odločitve ter kriv za posledice teh. Na določeni točki se je treba zazreti vase in se vprašati, zakaj se ujamemo v vedno iste zanke ter si priznati, da so te izkupiček lastnega početja, na katerega lahko vplivamo le sami."

Preberite še: Kate Hudson priznava: Včasih preklinjam pred otroci

Morda vas zanima tudi: Kate Hudson: 8 stvari, zaradi katerih ima tako hudo postavo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)