Kanadska policija: »Meghan Markle laže«

Načelnik kanadske policije zavrača trditve Meghan Markle, da med bivanjem v Torontu ni bilo poskrbljeno za njeno varnost.

28.12.2022 ob 8:44 | Foto: Toby Melville/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kanadska policija: »Meghan Markle laže«

Načelnik policije iz Toronta James Ramer je obtožbe Meghan Markle, da ji kanadska policija potem, ko se je leta 2016 razvedelo, da se sestaja s princem Harryjem, ni nudila primerne zaščite, označil za neresnične.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Soap Dish (@dailysoapdish)

Vojvodinja v Netflixovemu dokumentarcu Harry & Meghan trdi, da so jo med bivanjem v Torontu, kjer je snemala odvetniško serijo Nepremagljivi dvojec, potem ko je v javnost prišla vest o njeni romanci s princem, 24 ur na dan nadlegovali fotografi.

Sosedje so po njenih besedah na svoje nepremičnine pritrdili kamere, ki so dogajanje okoli njenega domovanja spremljale v živo in so posnetke prodajali medijem, policija pa ni storila ničesar, da bi to preprečila.

James Ramer je te navedbe komentiral za časopis Toronto Sun: "So ljudje, ki nikoli ne bodo zadovoljni. Kot tedanji namestnik načelnika sem bil zadolžen za posebno operacijo, ki je spremljala nastalo situacijo in lahko zatrdim, da so naši policisti svojo nalogo izvrstno opravljali.

Osebno sem nadziral območje in varovanje VIP oseb in nimam pripomb nad delom, ki smo ga opravljali."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

Meghan v dokumentarcu pripoveduje, da so ji fotografi sledili na vsakem koraku, policija pa se na to ni primerno odzvala.

Takole se spominja: "Poklicala sem na policijo in vprašala: Če bi vam katera druga ženska v Torontu povedala, da šest odraslih moških spi v avtomobilih okoli njenega doma in ji povsod sledijo ter se zato počuti ogrožena, mar ne bi rekli, da gre za zalezovanje?"

Odgovorili so: "Da, vendar glede tega, s kom se sestajate, res ne moremo storiti ničesar." Vojvodinja je nato vprašala: "Torej naj tako živim?" na kar naj bi policija odgovorila z da.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keri Oberly (@kerioberly)

Policijski načelnik v odgovor na te trditve navaja, da se kanadska policija vedno trudi, da bi bili prebivalci varni. Ramer dokumentarca sicer ni gledal, a je pojasnil: "Konkretnih operaciji ne komentiramo, a sem prepričan, da so naši zaposleni dali vse od sebe."

Kolumnist Joe Warmington, ki je objavil komentarje načelnika, je Meghanine trditve o neprimerni policijski zaščiti označil za smešne.

"Torontska policija se je odzivala na kršitve, rutinsko je pregledovala območje, odstranjevala je vozila in ekipe, ki so se skrivale na ulici in se pogovarjala s paparaci.

Obstajajo fotografije, ki prikazujejo delo policistov na ulici. Dobro se spominjam tudi povečanih varnostnih ukrepov tedaj, ko sta princ Harry in Meghan Markle obiskala igre Invictus v Torontu, njeni očitki so torej neutemeljeni."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Invictus Games 2017 (@invictustoronto)

Povzeto po OK!Magazine

Preberite še: Bivša princa Harryja: »Dobil je, kar je iskal!«

Morda vas zanima tudi: Kdo je oče princa Harryja? Meghan ga nagovarja k testu DNK!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)