Kaj se je v karanteni zgodilo z obrazom Demi Moore

Na nedavnem pariškem tednu mode je hollywoodska igralka presenetila s svojim nastopom na pisti. Pravo presenečenje pa je bil tudi njen obraz …

3.2.2021 ob 8:05 | Foto: Andreas Rentz/GettyImages, Instagram | Avtor: E. N.

Kaj se je v karanteni zgodilo z obrazom Demi Moore

Pretekli teden se je v Parizu kljub izrednim razmeram odvil teden mode. Večina revij so gledalci lahko spremljali virtualno, mesto luči pa je vseeno obiskalo kar nekaj zvenečih imen modne industrije ter obiskovalcev hollywoodskega staža. V začetku tedna smo lahko občudovali čudovito Chanelovo revijo, ki je kot vedno v pravljico začarala pariški Grand Palais. Svoje kolekcije pa so predstavili tudi Dolce&Gabbana, Fendi in drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

No, ravno Fendi pa je gledalcem po vsem svetu postregel s pravim presenečenjem. Sveže kreacije so namreč predstavili znani obrazi. Na pisti se je tako pojavila Naomi Campbell, po dolgem času smo na modnih brveh lahko občudovali Kate Moss in Caro Delevigne, opazili pa smo tudi Bello Hadid. Čeprav so mnoge izmed naštetih svojo modno kariero že pred leti zaključile, jih je bilo lepo ponovno videti pri delu, ki ga tako dobro opravljajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Pravo presenečenje pa je bila Demi Moore, ki bi jo prej kot na pisti pričakovali na filmskem platnu. Ali pa vsaj v prvi vrsti gledalcev tedna mode.

Igralka se je na pisti namreč pojavila nenapovedano in mnogi je najprej sploh niso prepoznali. A slednjega jim ne gre zameriti. Po modnih brveh se je namreč sprehodila popolnoma spremenjena. Čeprav je nosila čisto svežo Fendijevo kolekcijo, je obleko popolnoma zasenčil njen spremenjen obraz!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Igralka, ki je v knjigi nedavno izdala pikantne podrobnosti svojega življenja, sicer že od nekdaj slovi po svojem mladostnem videzu. Ko je bila še poročena z več let mlajšim igralcem Ashtonom Kutcherjem, razlike v letih skoraj da ni bilo opaziti. Na pariškem tednu mode pa si sploh ni bila podobna. V medijih se tako šušlja, da se je med karanteno lotila temeljite spremembe svojega obraza. Videti je nekaj deset let mlajša, njen obraz pa je vidno preoblikovan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Da nov mladosten videz ni posledica le krem proti gubam, je razvidno s fotografij. Kaj vse si je Demi dala spremeniti na obrazu, pa zaenkrat še ni znano. Mi moramo skoraj priznati, da nam je bil naraven videz bolj pri srcu. Morda pa je tudi pri Demi nov videz le trik za občinstvo, kot nas je za nos povlekel The Weeknd?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Preberite še: Pevec The Weeknd končno snel povoje z obraza in šokiral oboževalce

Morda vas zanima tudi: Mama slavnega klana Kardashianovih obtožena spolnega nadlegovanja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)