Joanna Lumley uživa v umazanih laseh in oblačilih

Joanna Lumley je sporočila, da je trenutno daleč od glamurozne podobe, ki jo je v nanizanki Absolutely Fabulous (Naravnost fantastično) vzdrževal njen alter ego.

25.6.2020 ob 5:45 | Foto: Joe Maher/Getty Images | Avtor: T. S. P.

Joanna Lumley uživa v umazanih laseh in oblačilih

Nobena namena nima obiskati kakšnega frizerskega salon v prihodnjih dveh. »Frizuro si znam narediti sama. Tega sem se naučila, ko sem bila v šestdesetih letih manekenka,« je pojasnila za Daily Mail. »Moji lasje so trenutno podobni nečemu, kar potegneš ven iz sesalca. Skoraj si jih ne umivam več. Ker sem jih toliko časa barvala in z njimi počela vse mogoče, v resnici sploh več niso lasje,« je še dodala.

»Lase si umivam enkrat na teden. Občasno tudi enkrat na štirinajst dni. Pustim da so že popolnoma mastni in umazani, potem pa si jih umijem,« je dodala igralka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joanne Lumley OBE (@joannalumleytv) on

V samoizolaciji najbolj pogreša svoje vnuke. Ker živijo na Škotskem, kjer so pravila glede koronavirusa še bolj stroga, jih ni videla v živo že kar nekaj časa. »Ko sem bila otrok, svojega očeta, ki je bil vojak, nisem videla tudi po leto in pol. Zato se zdaj moram uščipniti in reči, saj je samo tri mesece, bodi pogumna,« je omenila.

Joanna Lumley je v tem času ogromno delala od doma, domnevno pa naj bi se s soigralko Jennifer Saunders pogovarjali o novih delih legendarne humoristične nanizanke. A zaenkrat ostajajo stvari zgolj pri besedah.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)