Čudovita kopalnica, ki razkriva prefinjen okus Catherine Zeta-Jones

Igralka Catherine Zeta-Jones ima izjemen okus ter prav takšno kopalnico.

19.5.2020 ob 9:30 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Čudovita kopalnica, ki razkriva prefinjen okus Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones je vse oboževalce razveselila s fotografijo svoje razkošne kopalnice, ki jo je objavila na Instagramu, ob tem pa vsem zaupala še, kakšen je zanjo popoln večer.

Igralka je svojo podobo v dveh velikih ogledalih ujela pred marmornatim kaminom, v ozadju je opaziti še udoben stol z mehko prevleko, ogromna okna, ki v prostor spuščajo naravno svetlobo ter stilske stenske svetilke.

50-letna zvezdnica s spuščenimi dolgimi lasmi je oblečena v lepo svileno ogrinjalo, pod objavo pa je zapisala: "Kopel, pica in postelja zame. Vsem želim čudovit teden, ki je pred nami."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Pri svojih sledilcih je vzbudila nemalo navdušenja: "Uživaj v večeru, sliši se idealno," je v komentar zapisal eden od njih. Pripomba drugega se je glasila: "Imaš čudovit dom," tretji pa šaljivo pripomnil: "Tvoj večerni videz je veliko elegantnejši od mojega."

Catherine s svojim soprogom, Michaelom Douglasom ter 19- letnim sinom Dylanom in 17- letno hčerko Carys živi v velikem, 10-sobnem domovanju v Irvingtonu, dobrih 40 kilometrov iz New Yorka.

Iz njihovega doma se odpira pogled na reko Hudson, notranjost pa dopolnjuje razgiban vrt s kuhinjo na prostem. Na posestvu so še zunanji bazen, knjižnica, telovadnica, igralna soba, v kateri se igralka med karanteno spoznava z biljardom.

Seveda to ni edina nepremičnina v lasti družine. Seznam vključuje še stanovanje v New Yorku s pogledom na Central Park, družina ima dom tudi v igralkinem rojstnem mestu Swansea v Walesu.

Vsa domovanja so opremljena z umetniškimi deli in dovršeno notranjo opremo, za kar je v veliki meri zaslužna Catherine, saj se rada preizkuša v vlogi notranje opremljevalke. Tako je denimo že pred leti sama poskrbela za opremo sobe najstniške hčerke ter požela veliko pohval.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Preberite še: Skrivnost zapestnice, ki jo princ Harry nosi že 20 let

Morda vas zanima tudi: Osebni stražar odkrito o tem, kaj se skriva za nasmehom Ellen DeGeneres


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)