Jessica Chastain pojasnila ozadje najbolj seksi videa tega tedna

V teh dneh so medijski portali in socialna omrežja polni utrinkov nedavnega beneškega filmskega festivala.

11.9.2021 ob 5:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: E. N.

Jessica Chastain pojasnila ozadje najbolj seksi videa tega tedna

Benetke so v zadnjem mesecu dni gostile kar nekaj pomembnih dogodkov. Po odmevni modni reviji znamke Dolce&Gabbana se je sedaj med kanali odvil tudi tradicionalni filmski festival, ki je v Italijo privabil mnoge filmske zvezde. Med njimi sta se pojavila tudi prelepa Jessica Chastain in njen soigralec Oscar Isaac, ki sta v Benetke prišla predstavljat novo serijo z naslovom Prizori iz zakonskega življenja (Scenes From a Marriage), ki jo bomo lahko od ponedeljka spremljali na HBO-ju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Serija obeta veliko, oboževalce in uporabnike socialnih omrežji pa je na beneškem festivalu bolj kot njena vsebina pritegnilo vedenje njenih protagonistov na rdeči preprogi. Jessica in Oscar sta bila namreč videti kot dva sveže zaljubljena najstnika, ki sta se en drugega ves čas romantično dotikala in se en drugemu navihano smejala. Ni dvoma, da sta sprožila vprašanja o tem, če sta morda par, četudi naj bi bila oba srečna v svojih zakonih – Jessica z Gian Lucom Passi de Preposulom, Isaac pa z Elviro Lind. Oba sta se sicer zavezala že leta 2017.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

No, kako se o tem doma počutita njuna izbranca, ne vemo, iz videjev z rdeče preproge pa lahko razberemo, da se med soigralcema krešejo iskre. Oscar je namreč poljubljal Jessicine roke, ona ga je objemala, ob tem pa sta oba kar žarela. Mediji pa so seveda hoteli izvedeti, kaj se dogaja.

»Z Oscarjem sva skupaj obiskovala fakulteto in poznava se že več kot polovico svojih življenj,« je na vprašanja o iskricah odgovorila Jessica. »Veva, kako en drugega spraviti v smeh, ne da bi pri tem sploh odprla usta. Lahko bi celo rekla, da en drugemu skoraj bereva misli, a to tudi pomeni, da bi en drugega lahko grdo prizadela,« je še dejala. Igralca sicer v tandemu nista igrala prvič, a takšne kemije med njima prej ni bilo opaziti. Jima verjamemo? Verjetno bomo na odgovor, če govorita resnico, morali še kar malo počakati.

Preberite še: Danes bi se je sramovala: Seksi obleka, s katero je Kate zapeljala Williama

Morda vas zanima tudi: Zakaj se te dni vse svetovne zvezde mudijo v Benetkah?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)