Jessica Biel in Justin Timberlake: Skupna skrivnost, ki jima je pomagala ohraniti zakon

Jessica Biel in Justin Timberlake sta se ob obletnici zakona zagotovo ozrla v leto, ki jima je prineslo nemalo pretresov.

21.10.2020 ob 8:32 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jessica Biel in Justin Timberlake: Skupna skrivnost, ki jima je pomagala ohraniti zakon

Jessica Biel in Justin Timberlake sta pred nedavnim praznovala osmo obletnico zakona. Ob tej priložnosti sta nedvomno morala priznati, da je za njima razburljivo in ne vselej lepo leto.

Spomnimo: komaj mesec dni po praznovanju sedme obletnice poroke so fotografski objektivi v New Orleansu ujeli Justina, kako za mizo v lokalu za roko drži soigralko iz drame Palmer, Alisho Wainwright.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Young Tribune (@youngtribune1) on

Ker zvezdnik očitno ni pomislil na dejstvo, da ga, kamor koli se obrne, spremljajo fotoaparati, se je znašel v kočljivem položaju. Posnetki so namreč nemudoma sprožili dvome v njegovo zvestobo, čeprav naj bi bila zadeva povsem nedolžne narave:

"Skupaj smo preživljali čas. Vsi: igralci, tonski mojstri, umetniki ličenja, skratka, cela ekipa. Samo družili smo se," je za E!news povedal vir blizu Justina in dodal: "Samo sodelavca sta in nič drugega."

A ker fotografija pove več kot sto besed, se je Justin znašel na tankem ledu.

"Zaveda se, da se je, ne glede na njegove namene, obnašal neprimerno in v zadrego spravil svojo soprogo," je še povedal vir. Justin je škodo skušal popraviti tako, da se je opravičil. Ne zgolj, da bi ustavil govorice, temveč tudi, da bi priznal napako.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

"Tisti dan sem zvrnil nekaj kozarčkov preveč in obžalujem svoje obnašanje. Nisem ravnal prav in sinu nočem biti takšen zgled. Opravičujem se svoji čudoviti ženi in moji družini za neprijetnosti, ki jim jih je povzročilo moje dejanje. Trudim se, da bi bil najboljši mož in oče, vendar se na tej točki nisem izkazal," je zvezdnik zapisal na instagramu.

A samo, da bo jasno: poudaril je, da se med njim in soigralko ne dogaja nič neprimernega.

Kot je še pojasnil vir, se je Justin po samem dogodku počutil obupno. "Vse, kar si želi, je vse skupaj pustiti za sabo. Vedno se trudi zasebnost skrivati pred mediji, tokrat pa je storil napako in zaveda se, da bo ceno zanjo moral plačati."

Par je premagal težave, v kar prijatelji, ki so zakoncema blizu, nikoli niso dvomili: "Njun zakon bo preživel. Justin se dobro zaveda, kako srečen je lahko."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Zakon je res prebrodil temne čase, na srečo so kmalu sledile počitnice z zahvalnem dnem in kasneje božičem, torej dovolj priložnosti, za razvajanje v dvoje.

Ob tem Jessica, razen z delom povezanih objav, ni objavljala na instagramu, sledil ji je tudi soprog. Obdobje, ki sta ga preživela stran od Los Angelesa, družabnih omrežji in naslovnic, jima je zagotovilo priložnost, da sta se lahko ukvarjala s tistim, kar resnično šteje.

Čas za vrnitev na družabna omrežja je nastopil tretjega marca, ko je Jessica praznovala rojstni dan. Kot se spodobi, je bila na mizi torta, na instagramu pa voščilo: "Komaj čakam, da bom s teboj delil še več takšnih trenutkov. Hvala, ker me prenašaš tedaj, ko se vrnem z golfa in ne dišim najlepše ali ker najlepše ne dišim nasploh. Si najboljša med najboljšimi, draga moja. Obožujem te!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Ob materinskem dnevu je Justin delil fotografijo z njunim sinom Silasom in zapisal: "Vsak dan me dopolnjuješ. Ta družina deluje zaradi tvoje ljubezni in dobrosrčnosti. Tvoja fanta te imata rada."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Očitno pa para nič ni zbližalo bolj kot skupna skrivnost.

Ne samo, da sta 19. oktobra Justin in Jessica praznovala osmo obletnico poroke, drug drugemu sta predana bolj, kot kdaj koli prej in še nekaj: sedaj sta starša dveh fantkov.

Julija se jima je namreč rodil drugi sin, veselo pričakovanje sta ohranila zase in dejstvo, da bosta ponovno zibala, zaupala le ozkemu krogu izbrancev.

Preberite še: 10 znanih parov razkrilo, kaj je ključ za srečno zvezo

Morda vas zanima tudi: Slavni pari, ki so se po pomoč zatekli k zakonskemu terapevtu (in tega ne skrivajo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)