Jennifer Aniston in Meghan Markle: Huda kri med zvezdnicama

Odnosi med Meghan Markle in Jennifer Aniston niso nič kaj lepi.

28.12.2020 ob 8:59 | Foto: Gareth Cattermole/Gettyimages, Instagram, You Tube | Avtor: M. FL.

Jennifer Aniston in Meghan Markle: Huda kri med zvezdnicama

Vse od tedaj, ko je vojvodinja Sussex skupaj s soprogom princem Harryjem odstopila z mesta višje članice britanske kraljeve družine in se z družinco preselila v Santa Barbaro, se trudi znova uveljaviti v Hollywoodu.

Med drugim se nekdanja igralka želi zbližati z Jennifer Aniston, kar pa ji ne uspeva najbolje.

Kajti, kot je za New Idea povedal vir, si je Meghan v preteklosti dovolila malo preveč:

"Ko je Meghan dobila vlogo v filmu Kako se znebiti šefa (Horrible Bosses) je sanjala o tem, da bosta z Jennifer, ki ji je pripadla ena glavnih vlog, postali dobri prijateljici. A to se niti približno ni zgodilo. Jen Meghan skoraj ni opazila, nastop vojvodinje v vlogi kurirke dostavne službe Fed Ex pa je v filmu trajal vsega skupaj komaj pol minute."

Meghan je bila seveda razočarana in potem, ko je film leta 2011 prišel v kinematografe, o njem ni imela najlepšega mnenja.

"Skritizirala je celoten film, češ da je slab in zatrjevala, da je ona prav tako dobra igralka kor Jennifer, kar bo nekoč nedvomno dokazala. Imela je še veliko podobnih pripomb," je nadaljeval vir.

Na nesrečo Meghan so te besede prišle na uho Jen. Potem ko sta se bivša člana kraljeve družine preselila v Los Angeles ter je ona z nekdanjo soigralko želela navezati stik, je Anistonova za njene poskuse ostala gluha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sicer to ni edini primer, ko je med aktualno in nekdanjo igralko zavrelo. V začetku tega leta je Meghan hotela sodelovati z Bradom Pittom in njegovo produkcijsko hišo Plan B, Jennifer pa je tedaj nekdanjega zakonca opozorila, da dvomi v vojvodinjine poštene namene. Zakaj?

Ko se je leta 2000 Meghan uveljavljala v igralskih vodah je v enem od intervjujev izjavila, da bi rada bila naslednja gospa Pitt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

"Besede po Hollywoodu hitro potujejo in Jen ni ušlo, da je vrgla mreže proti tedaj še njenemu soprogu, zato ji nikoli ni zaupala," je razkril vir blizu zvezdnice.

A očitno ima Meghan v Hollywoodu tudi veliko zaveznikov, ki so z njo pripravljeni sodelovati. Prejšnji teden sta s Harryjem sklenila pogodbo o sodelovanju s podjetjem za distribucijo hrane Clever Blends, kar je med drugimi pozdravila Oprah Winfrey.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Ta je z objavo na instagramu podprla novo sosedo, ki jo je imenovala kar M in zapisala, da se je zelo razveselila njenega darila v obliki vrečk s proizvodi novega poslovnega partnerja ter da bo zagotovo njihova redna odjemalka.

Preberite še: Resničen razlog, zaradi katerega sta Harry in Meghan za svoj dom izbrala Santa Barbaro

Morda vas zanima tudi: Tako se je Brad Pitt ob prejetju nagrade BAFTA ponorčeval iz princa Harryja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)