Je Savina Atai pravkar razkrila, da je noseča?

Savina Atai je na svojem facebooku objavila fotografijo, ki je sprožila ugibanja, da z Garrettom pričakujeta dojenčka.

6.9.2022 ob 12:01 | Foto: osebni arhiv/facebook | Avtor: S. S.

Je Savina Atai pravkar razkrila, da je noseča?

"Zadnji mesec in pol sem se malo manj oglašala, ker sva se selila," je v svoji zadnji objavi na Facebooku zapisala Savina in razkrila, da sta z Garrettom končno našla svoj košček raja: 

"Zdaj, ko sva se malo ustalila, po 9 mesecih selitev in iskanj, šele ugotavljava kako fizično in čustveno izčrpujoče je bilo. Ta izkušnja naju je še bolj okrepila in povezala.

Zdaj, ko sva na enem mestu, šele zares čutim smrt in odhod mojega najbližjega prijatelja Antona, ki se je poslovil februarja. Na vezi sva s kar nekaj ljudmi, ki so s celimi družinami zapustili Novo Zelandijo, v iskanju svobode. Ki so pustili vse za sabo. Ki so zaradi mandatov izgubili službe, ki so jih z vsem srcem opravljali. Ki so bili izjemen doprinos skupnosti, ki je tudi ogromno izgubila.

Ki kar naenkrat niso več mogli preskrbeti družine. Nekateri še vedno živijo v kovčkih in iščejo svoj prostor pod soncem. Midva sva tako zelo hvaležna, da sva ga našla. Ničesar ne jemljeva za samoumevno. Toliko nedopustnih krivic se je zgodilo v zadnjih letih. Zame osebno to, da sva midva na tak način zapustila dom … niti približno ni tako boleče, kot dejstvo, da je bila moja babica ob končevanju njenega življenja sama v bolnici, brez obiskov. Da se nisem mogla posloviti od nje.

Neskončno sem hvaležna za ta trenutek tukaj. A ne pozabljam tega, kar je bilo. Ker je prav, da se ne pozabi. Nekaj najlepšega je gledati kako doma se Garrett počuti tukaj. Na mojem, zdaj najinem, koncu sveta. Naslednja dva tedna bom ob očetu, ki bo okreval po operaciji. Potem pa bom znova več objavljala," je povedala Savina in nato v storyju objavila fotografijo Garrettove dlani, ki drži tri srčke. Dva velika in enega manjšega. 

Ker smo že velikokrat videli, da je bil to način, da je parček sporočil, da se bo družina povečala, je tako tudi ta fotografija nemudoma sprožila ugibanja, če z Garrettom pričakujeta dojenčka.

Če ga res, jima iz srca čestitamo, seveda pa je čisto lahko tole tudi zgolj fotografija treh kamenčkov v obliki src. Bomo videli, kaj bo pokazal čas.

Preberite še: To je nova miss Slovenije Vida Milivojša razkrila o sebi

Morda vas zanima tudi: Terapevt pojasnil, zakaj Leonardo DiCaprio hodi samo z ženskami, mlajšimi 25 let


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)