Izbrani povabljenci intimnega koncerta, ki ga je Adele priredila nad hollywoodskimi griči (FOTO)

Adele se je vrnila v velikem slogu, svojo vrnitev pa obeležila s čudovitim koncertom, na katerega so bili povabljeni le redki izbranci.

17.11.2021 ob 6:45 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

Izbrani povabljenci intimnega koncerta, ki ga je Adele priredila nad hollywoodskimi griči (FOTO)

Po letih glasbenega premora smo končno dočakali vrnitev Adele, glasbene ikone, katere težko pričakovani album, ki nosi naslov 30, izide v petek, 19. novembra. S prvencem Easy on me je že osvojila glasbene lestvice, več kot očitno pa tudi srca svojih oboževalcev, saj so vstopnice za njena napovedna koncerta v Londonu razgrabili v pičlih nekaj urah. V svojo domovino se namreč vrača prihodnje poletje, preteklo nedeljo pa je prvič po glasbenem premoru v živo nastopila pred izbrano množico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@kritkomkrich)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Nadvse intimen koncert, kateremu je bilo priča le 300 povabljencev, se je odvijal pred losangeleškim observatorijem Griffith z razgledom na hollywoodske griče. Oboževalci so si dogajanje lahko ogledali preko malih zaslonov, še prej pa je Adele v ekskluzivnem intervjuju poklepetala z Oprah. Slednja pa ni bila edina med znanimi obrazi, ki so lahko premierno prisluhnili Adelinim novim pesmim. Med gosti so namreč sedeli le najuspešnejši predstavniki hollywoodske scene. Kamera je nekajkrat ujela Leonarda DiCapria, ki je pevki navdušeno ploskal, pred odrom sta veselo plesala James Corden in njegova žena. V družbi so sedeli tudi igralka Melissa McCarthy, pevka Lizzo, chef Gordon Ramsay, voditeljica Ellen Degeneres, glasbenik Childish Gambino, igralec in režiser Seth Rogen, pevka Selena Gomez, raper Drake in drugi. Prvič pa je bil na pevkinem koncertu prisoten tudi njen devetletni sin Angelo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AdeleHero (@adelehero)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHION SOCIETY (@fashionsociety)

Adele je kot vedno navdušila s svojim sproščenim nastopom in neverjetno točnim petjem v živo ter bila večkrat v večeru deležna stoječih ovacij svojih gostov. Poskrbela pa je tudi za prav posebno presenečenje večera. Pred koncertom se je z enim od svojih oboževalcev dogovorila, da mu pomaga organizirati zaroko. Glasbeni večer je tako zaljubljencema na čast na polovici prekinila in dovolila, da je bodoči ženin pred odrom zasnubil svoje dolgoletno dekle. Srečnica je bila tako presenečena, da je vse skupaj izpadlo skoraj malce nerodno, nato pa ju je Adele posedla v prvo vrsto in zaročencema namenila pesem Make you feel my love.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashleigh Mann- GraceFULL Vegan (@gracefull_vegan)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netbuzz Radio (@netbuzzradio)

Utrinke s čustvi nabitega večera si lahko ogledaš v spodnjem videu, celoten koncert ter intervju z Oprah pa je na ogled na voljo na spletni strani televizije CBS.

Nastopu britanske pevke je sledila zabava, nekaj ujetih trenutkov z nje pa je Adele objavila tudi na svojem instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Preberite še: To je razlog, zakaj nas Adeline pesmi spravijo v jok (in ne, niso kriva žalostna besedila)

Morda vas zanima tudi: Monaški princ Albert spet ostal brez soproge


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)