Irina Shayk po razmerju z Bradleyjem Cooperjem: Včasih mislim, da razpadam

Irina Shayk je odkrito spregovorila o tem, kakšno je njeno življenje po koncu zveze z igralcem.

29.1.2020 ob 9:40 | Foto: GettyImages, Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Irina Shayk po razmerju z Bradleyjem Cooperjem: Včasih mislim, da razpadam

Za zadnjo izdajo britanske revije Vogue je manekenka, ki je bila v štiriletnem razmerju z Bradleyem Cooperjem in s katerim ima dvoletno hčerko, odkrito spregovorila o njunem razhodu ter o tem, kaj je ta prinesel v njeno življenje, povzema People.

"Mislim, da v vsakem dobrem razmerju človek pokaže svoje najboljše in najslabše plati. To je preprosto v človeški naravi. In to, da se združita dve čudoviti osebi, ni zagotovilo, da bosta res dober par."


Zveza med manekenko in igralcem je pristala pod drobnogledom javnosti potem, ko je luč sveta ugledal Cooperjev film Zvezda je rojena. Tako kritiki kot gledalci so stalno poudarjali kemijo med Bradleyem in glavno žensko igralko, Lady Gaga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Star Is Born (@starisbornmovie) on

Irina v zadnjem pogovoru tega ni omenjala, se pa je dotaknila časa, ki ga je preživela s človekom, katerega še vedno ljubkovalno imenuje B.

"Mislim, da sva imela srečo, da sva doživela tisto, kar je bilo med nama. A življenje brez B-ja mi odpira novo poglavje."  Shaykova je prav tako potožila o vseh pasteh, ki jih prinaša življenje samske mame.

"Težko je najti pravo ravnovesje, če si hkrati samska mama in zaposlena ženska ter tisti, ki skrbi za materialno blagostanje. Verjemite, so dnevi, ko se zjutraj zbudim in si mislim, o moj Bog, ne vem, kje se me drži glava. Mislim, da razpadam."

Kljub temu, da se je par lansko poletje razšel, tako Bradely kot Irina ostajata vestna starša njuni deklici Lei De Seine Shayk Cooper.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on

Na začetku meseca, ki se izteka, sta prav v korist malčice sprejela dogovor, da bosta oba živela v istem mestu, New Yorku.

Preberite še: Lady Gaga o romanci z Bradleyem Cooperjem: Uspelo nama je

Morda vas zanima tudi: Lady Gaga razdrla zaroko! Bi bil za konec ljubezni lahko kriv Bradley?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)