Vir blizu Princa Harryja razkril: »V njegovem svetu vlada norija, pogreša mirno življenje«

Princ Harry bi povedal vsem, ki bi ga bili pripravljeni poslušati, da je življenje v Ameriki čudovito in da so ZDA zanj postale dom - za sedaj. Vendar pa njegova sreča za zaprtimi vrati ni tako očitna.

5.6.2022 ob 6:27 | Foto: Pool New/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Vir blizu Princa Harryja razkril: »V njegovem svetu vlada norija, pogreša mirno življenje«

"Za Harryja je Amerika še vedno dokaj tuja. Skrbijo ga stvari, s katerimi se družbi v Veliki Britaniji ni treba obremenjevati v tolikšni meri, denimo oboroženo nasilje. Večinoma se trudi podoživljati življenje, kakršnega je živel na Otoku in naproša prijatelje, ki jih še ima, naj ga večkrat obiščejo," je ekskluzivno za New Idea povedal vir.

Kot je poročal omenjeni portal, ga je tako pred kratkim obiskal njegov prijatelj iz otroštva Charlie van Straubenzee, februarja pa sestrična, princesa Eugenie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CelebCandidly™ (@celebcandidly)

"Harry si želi, da bi lahko šel na kozarček piva v bar, vendar je v Santa Barbari to nemogoče, saj bi ga takoj vsi prepoznali.

Toži se mu po lokalih v Londonu, kjer so mu z veseljem ponudili zasebne kotičke, da je lahko v miru užival na pijači. Takšne malenkosti pogreša, prav tako kot tudi pomembnejše stvari, denimo varnost."

Drugi vir je za isto publikacijo dejal, da Harry ni bil najbolj navdušen nad selitvijo v Kalifornijo, strinjal se je z občasnim bivanjem v Kanadi, kjer sta z Meghan leta 2019 preživela božič.

"Kolikor mi je znano, je bil načrt drugačen. Poskusila naj bi živeti v Kanadi, kjer bi lahko uživala v kraljevem statusu, kajti Kanada je del Združenega kraljestva, od Los Angelesa, kjer se je želela uveljaviti Meghan, pa je bilo njuno tedanje bivališče oddaljeno le tri ure leta."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CanIndia News (@canindianews)

"A zgodil se je kovid. Meje med Kanado in ZDA so se zaprle, Meghan je zgrabila panika in odločila sta se za selitev v Kalifornijo. Pol leta kasneje sta kupila ogromno, drago hišo v Montecitu in podpisala pogodbo z Netflixom.

Za Harryja so bili to veliki koraki, s katerimi je se težko sprijaznil, zdi se mu, da v njegovem svetu vlada norija in pogreša mirno življenje v Kanadi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Everything Soap Operas (@everythingsoapoperas)

Zakonca Sussex sta v Kaliforniji začela več projektov, med drugim Harry načrtuje izdajo svojih spominov, kdaj naj bi se to zgodilo, še ni znano.

"Dejstvo, da se izid knjige vse bolj odmika je lahko pokazatelj Harryjevega obžalovanja, da je zapustil družino in kesanja zaradi njegovega obnašanja zadnjih nekaj let. Njegova družina upa, da je razlog za odlašanje prav v tem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Royal Family (@british.royall.family)

Preberite še: Meghan Markle se podirajo načrti

Morda vas zanima tudi: Dianina temna plat, ki sta jo podedovala princa William in Harry


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)