Gorana Dragića napadli zaradi fotografije s Piquejem

Goran Dragić je na instagramu objavil fotografijo z nogometašem Piquejem, nekdanjim možem Shakire, in zaradi nje požel nemalo kritik.

20.1.2023 ob 11:35 | Foto: Črt Piksi, Instagram | Avtor: M. FL.

Gorana Dragića napadli zaradi fotografije s Piquejem

Te dni se košarkarski as Goran Dragić mudi v mestu ljubezni Parizu, od koder sledilce na instagramu razveseljuje s fotografijami, s katerih se smeji v različni družbi.

Na eni zadnjih je ob njem nekdanji nogometaš Barcelone Gerard Pique, katerega ime se zadnje čase redno pojavlja v rumenih medijih.

Seveda v povezavi z razhodom od dolgoletne partnerke pevke Shakire, ki jo je zapustil zaradi veliko mlajše ljubice.

Bitki med nekdanjima partnerjema še kar ni videti konca, vsak dan na plano prihajajo nove podrobnosti o sporu in maščevanju, prav dejstvo, da je Pique Shakiro varal, pa je zmotilo nekatere sledilce Dragića, ki niso navdušeni nad njegovo družbo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

"Tega pa ne bom všečkal, samo komentiral. Ne podpiram ljudi, ki zapustijo partnerja zaradi mladosti, seksa in videza. Vseeno Gogi … drži se," se glasil en komentar. V tem stilu je več odzivov in Gorana nekdo celo sprašuje, kaj počne s tem looserjem.

Na račun fotografije padajo šale in enega od sledilcev zanima, če je nogometaš košarkarju priskrbel uro Casio, drugega pa, če se je pripeljal v tvingu in tako spomnil na Shakirino zadnjo pesem v kateri poje, da je njen bivši roleksa zamenjal za casio in ferrarija za tvinga.

So pa tudi komentarji, ki v Goranovi potezi ne vidijo nič slabega:

"In zakaj se ne bi smel fotografirati ali družiti z njim. Osebnega življenja nekoga ne mešati v poslovne vode. Srečno Gogi!" se denimo glasi en od njih.

Preberite še: Koga ljubi Goran Dragić?

Morda vas zanima tudi: Poglejte dobro to fotografijo: Goran Dragić je gostil našo glasbeno divo!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)