Gašper Šantl in Zala Kralj odslej ločeno vsak po svoji poti

Dvojec, ki ga je Slovenija spoznala na izboru za pesem Evrovizije, je danes sporočil presenetljivo novico.

20.9.2023 ob 9:55 | Foto: Ana Šantl | Avtor: S. S.

Gašper Šantl in Zala Kralj odslej ločeno vsak po svoji poti

Kot lahko beremo na spletni strani onaplus.si je odločitev, da ločita ustvarjalne poti, zorela dolgo in premišljeno. 

Ekskluzivno za omenjeno spletno stran je Gašper Šantl prav na današnji dan, ko predstavlja novo pesem, pojasnil, kaj se je dogajalo …

“Zali življenjski slog pop zvezde nikoli ni zares ustrezal. Ampak na tisti točki jo je še zanimalo. Zaradi najinih odločitev, Evrovizije in medijev sva se nekako izstrelila v center šovbiznisa, kjer je tempo bil precej hitrejši, kot sva ga bila vajena. Ampak sva se v tem znašla,” odločitev pojasnjuje Gašper, ki je v intervjuju tudi razkril, kdaj je Zala ugotovila, da se ne bi več ukvarjala z glasbo na tak način, kot se je doslej.

Iskreno je priznal tudi, da ni bilo lahko videti partnerja, kako trpi: “Bil sem razdvojen, ker sam uživam v glasbeni karieri, a sem se hkrati počutil krivega, da to, kar mene osrečuje, njej povzroča stisko. Težko je bilo. Vendar sem globoko v sebi vedel, da raje pustim kariero, kot pa da vztrajava v situaciji, ko oseba, ki jo imam najraje na svetu, trpi.”

Za dvojec torej prihajajo novi časi. Gašper je okrog sebe zbral zelo izkušeno ekipo in stopa v ospredje:

“V veliko čast mi je, da lahko sodelujem s prekaljenimi glasbeniki. Veselim se tudi tega, da bo s tem na odru več igrivosti in spontanosti. Z Zalo sva prej imela precej elektronske nastope, kjer je vse zelo kontrolirano. V bistvu sva si vedno želela, da bi najin nastop malce bolj zadihal, a nisva imela časa, da bi izvedla to spremembo na način, kot sva si jo želela, je še razkril v intervjuju, ki si ga lahko v celoti preberete TUKAJ - na Onaplus.si. V njem izveste tudi, kaj se je v tem času dogajalo z njunim odnosom in čemu se bo v prihodnosti posvetila Zala.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)