Gaja Prestor: Padec na Talentih jo je pripeljal do Eme

Pevka Gaja Prestor je pred glasbenim izborom Ema delila svoje izkušnje, ki si jih je v štirih letih nabrala v glasbeni karieri.

22.2.2020 ob 5:30 | Foto: Mediaspeed | Avtor: Da. M.

Gaja Prestor: Padec na Talentih jo je pripeljal do Eme

Gaja Prestor, ki bo nocoj s pesmijo Verjamem vase nastopila na Emi, je v svoji Instagram objavi odkrito spregovorila o ozadju pesmi in poti, ki jo je prehodila, do zdaj in do spoznanja, da lahko verjame vase.

Zapisala je, da so bili njeni začetki težki in priznala, da je leta 2016 nastopila na oddaji Slovenija ima talent, a ni prišla niti v drugi krog tekmovanja. »Nastop sta mi speljala trema in ego. Prevelika pričakovanja in želja - premalo vaje in discipline. Nisem prišla niti v drugi krog, trema me je povozila. Nisem bila v pravem mindsetu, da bi nastop lahko izpeljala tako, kot znam. Dokazati sem se želela ljudem okoli sebe, čeprav nisem želela stati tam,« je zapisala.

»Dokazati sem se želela ljudem okoli sebe, čeprav nisem želela stati tam. Leto po tem sem glasbo odrinila v neki skriti predal. Postajala sem si tuja, nisem bila srečna. Takrat sem spoznala Žana Šerčiča, ki me je kljub vsem ljudem, ki so dvomili o meni, želel spoznati in z mano začeti glasbeno pot. Za to mu bom večno hvaležna. Začela sem znova, počasi. Počasi, a dobro in kvalitetno. Počasi, a s srcem in trezno glavo o tem, kaj želim,« nadaljuje zapis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAJA (@gajaprestor) on

»Štiri leta kasneje sem tu in VERJAMEM VASE. Danes sem hvaležna vsem padcem, predvsem situaciji iz Talentov. Saj me je največji padec in najtežji dan v mojem življenju zbudil in mi dal vedeti, da se moram za svoje sanje boriti in trdo delati. Če je meni uspelo, da bom stala na odru EME lahko tudi vam uspe karkoli se vam zdi nemogoče. Hvaležna! Hvala, ker nikoli niste nehali verjeti vame,« se je na koncu zapisa zahvalila Gaja.

Njej in vsem udeležencem na Emi v uredništvu Mične želimo uspešen nastop!

Preberite še: Toni Petrovič: Na neki točki sem se popolnoma izgubil

Morda vas zanima tudi: Justin Bieber: Bil sem fizično in psihično popolnoma na psu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)