Emma Watson: Zgledovati bi se morali po istospolnih in porednih parih

Emma Watson se nikakor ne strinja s tem, da so intimne zveze preproste in meni, da bi se morali zgledovati po parih, ki si upajo premikati meje.

7.4.2020 ob 5:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Emma Watson: Zgledovati bi se morali po istospolnih in porednih parih

Emma Watson ima za seboj že kar nekaj intimnih zvez. Potem, ko se je razšla z dolgoletnim partnerjem Williamom Adamowiczem, je srečo poskusila z igralcem ragbija Mattom Janneyjem, se zapletla z zvezdnikom serije Glee Chordom Overstreetom, sledila je zveza s podjetnikom Williamom Knightom, od razhoda s Coleom Cookom, bratom Alicie Keys, pa je 29-letna igralka samska.

Svoj pogled na intimne odnose je takole razkrila za najstniško izdajo časopisa Vogue.

"Razmerja zahtevajo ogromno komunikacije, usklajevanja, kompromisov ter sklepanja soglasji. Zahtevajo dejanske pogovore in dogovore glede delitve nalog ter odgovornosti. Ideja, da so lahka, da je, ko srečate tistega pravega, vse preprosto in razumljivo, je ena velika zabloda."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Emma je dejala še, da pri istospolnih parih opaža bolj zdravo dinamiko, prav tako tudi pri parih, ki si upajo premikati meje v smislu poredne (kinky) kulture:

"Kar malo obsedena in navdušena sem nad tako imenovano poredno kulturo, kajti opažam, da tisti, ki so se z njo pripravljeni spoznavati, znajo odlično komunicirati," je povedala in dodala: "Oni se zavedajo, da sta temelja zveze kompromis in soglasje, ki pa ju je mogoče doseči le z odkritim pogovorom. Oni dejansko razumejo pomen konsenza. In s tega vidika bi morali vsem biti za zgled."

Igralka, ki je zaslovela s serijo filmov Harry Potter je pred časom dvignila nemalo prahu z izjavo, da nase ne gleda kot na samsko, temveč kot na osebo, ki je v razmerju sama s seboj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Kaj ima s tem v mislih, je pojasnila takole:

"Bolj, ko sem se bližala tridesetim, pogosteje sem občutila nemalo pritiska v smislu, da moram najti partnerja, se poročiti, preseliti v hišo in imeti otroke. Težko bi rekla, da je šlo za odkrite pritiske, a nekako veš, čutiš, da so tam.

Tudi sama v mlajših letih nisem verjela v to, da si lahko srečen, če si samski. Danes vem, da je to mogoče. Sem samska in zelo srečna. Temu pravim, da sem v razmerju sama s seboj in v njem prav uživam,” je v začetku leta povedala za britanski Vogue.

Preberite še: Reese Witherspoon: Doživela sem grozne stvari

Morda vas zanima tudi: Katy Perry in Orlando Bloom: Poroka je odpovedana


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)